Nicoleta Voicu, în lacrimi! Fosta iubită a lui Gheorghe Turda a trecut printr-o adevărată dramă

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
12/02/2019, 11:57
Nicoleta Voicu, în lacrimi! Fosta iubită a lui Gheorghe Turda a trecut printr-o adevărată dramă GALERIE FOTO
Nicoleta Voicu, fosta iubită a lui Gherghe Turda, și-a spus povestea vieții printre lacrimi

Cântăreața de muzică populară Nicoleta Voicu și-a spus povestea de viață tulburătoare. Cu lacrimi în ochi și un nod în gât, interpreta a mărturisit  că drama sa a început la un an și opt luni, moment în care a fost părăsită de părinți.

„Am aflat că sunt înfiată în clasa a patra. Mi-a zis o fetiță, într-o ceartă la școală. Am stat cu incertitudinea asta până la liceu. Atunci am întrebat-o pe mama, era înainte de Crăciun.

Nicoleta Voicu și-a spus povestea vieții sale printre lacrimi

Îmi aduc aminte perfect! Mama nu mi-a spus că sunt înfiată probabil din teama de a nu mă pierde”, a spus fosta iubită a lui Gheorghe Turda, la Antena Stars. De atunci, ziua de 1 februarie, „ziua cu noroc sau nu”, după cum a descris-o Nicoleta, este una în care își amintește mai mult ca niciodată cine este și ce gânduri o frământă. „De ziua mea, este un moment foarte greu.

Nicoleta Voicu, în lacrimi! Fosta iubită a lui Gheorghe Turda a trecut printr-o adevărată dramă
Cu lacrimi în ochi, interpreta a povestit drama sa

Este un gol pe care nu ai cum să-l umpli, cu niciun cadou, cu nimic material! Mi-aș dori să existe un om în viața mea care să mă înțeleagă!”, a adăugat artista. Cu toate acestea, vedeta consideră că face parte din categoria persoanelor fericite care au reușit să înfrângă soarta cu ajutorul părinților adoptivi. „Am crescut frumos, fără griji sau povara zilei de mâine, așa că, acea rană deschisă s-a vintecat în timp.

”Este un gol pe care nu ai cum să-l umpli”

N-aveam motive să mă gândesc la cea care mă abandonase, nu făcea parte din trecutul meu, nu făcea parte din amintirile mele. Nu mi-a lipsit niciodată nimic. Părinții mei erau printre cei mai bogați oameni din sat.

Nicoleta Voicu, în lacrimi! Fosta iubită a lui Gheorghe Turda a trecut printr-o adevărată dramă
Interpreta a fost părăsită de părinți la un an și opt luni

Munceau de dimineață până seara, de altfel, nici nu-i știu făcând și altceva. Sărbătorile de Paște și de Crăciun aduceau un stop de odihnă în ființele lor înhămate la muncă, de parcă uitase careva să le deshame. Mi-l amitesc pe tata, și cred că așa mi-l voi aminti până la sfârșitul zilelor, adormind de oboseală la masă”, a mai spus cântăreața, pentru wowbiz.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×