Nicoleta Voicu, fosta iubită a lui Gheorghe Turda, noi dezvăluiri: Mă jigneau! Prefer liniștea!

Ciprian Postolache   
în Stiri mondene
22/01/2019, 13:34
Nicoleta Voicu, fosta iubită a lui Gheorghe Turda, noi dezvăluiri: Mă jigneau! Prefer liniștea! GALERIE FOTO
Nicoleta Voicu, fosta iubită a lui Gheorghe Turda, noi dezvăluiri: Mă jigneau! Prefer liniștea!

Fosta iubită a lui Gheorghe Turda, Nicoleta Voicu, face noi dezvăluiri după despărțirea de artist.”Mă jigneau! Prefer liniștea!”, spune cea care i-a fost alături lui Gheorghe Turda în clipele grele, atunci când maestrul a zăcut pe patul de spital cu un diagnostic crunt din partea medicilor, acela de cancer de piele.

”I-am fost alături la bine şi la greu. Anul trecut chiar a fost traumatizant pentru că domnul Turda a fost diagnosticat cu carcinom (n.r- cancer de piele). M-a terminat psihic, m-a consumat, am stat prin spitale, de când a făcut analizele şi până s-a tratat. Totul a durat aproape două luni şi i-am fost alături trup şi suflet.”, a spus Nicoleta Voicu despre perioada cea mai grea din viața maestrului. După un an de dragoste cu năbădăi, iubita cântărețului s-a despărțit de acesta printr-o postare pe o rețea de socializare.

Nicoleta Voicu, fosta iubită a lui Gheorghe Turda: Am primit nenumărate mesaje defăimătoare, jignitoare din partea femeilor

Nicoleta Voicu este mai tânără decât Gheorghe Turda cu 23 de ani. Acum fosta iubită a lui Gheorghe Turda a dezvăluit de s-au despărțit cei doi. Nicoleta Voicu a fost cea care a făcut primul pas și a rupt relația. Acum ea a ținut să îi reamintească artistului că l-a ajutat în cele mai delicate momente ale vieţii. „Recunosc meritele acestei relaţii, însă nu pot să nu amintesc injuriile câştigate totodată. După ce ne-am oficializat relaţia, am primit  nenumărate mesaje defăimătoare, jignitoare din partea femeilor. Unele mă jigneau, mă înjurau foarte urât, deşi nu mă cunoşteau. Doar pentru că eram iubita lui Gheorghe Turda. Prefer liniştea!”, a povestit Nicoleta Voicu, pentru Click!

Nicoleta Voicu, fosta iubit a lui Gheoghe Turda este mai tânără decât el cu 23 de ani

 

Gheorghe Turda şi Nicoleta Voicu şi-au spus ”adio”, zilele trecute. Chiar dacă cei doi spuneau în urmă cu câteva luni că nimic nu le va distruge relația, acum și-au încălcat promisiunea și nu mai formează un cuplu. Se pare că Nicoleta Voicu a făcut primul pas, sătulă de gura lumii. După despărțire, Gheorghe Turda a făcut afirmații grave despre fosta iubită. „Da, m-am despărţit de Nicoleta în urmă cu patru zile. Şi-a luat lucrurile şi s-a mutat în apartamentul ei. Mai are câteva lucruşoare pe aici. Exclud varianta unei împăcări pentru că nu se poate trăi cu ea”, a spus artistul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×