Nicolae și Elena Ceaușescu, regretați de un tânăr care nu a prins perioada comunistă. Le-a dedicat și un text

Dan Suta   
în Stiri mondene
12/12/2019, 16:24
Nicolae și Elena Ceaușescu, regretați de un tânăr care nu a prins perioada comunistă. Le-a dedicat și un text
Nicolae și Elena Ceaușescu, plânși de un tânăr. Sursa foto: informare24.com

Un tânăr din Câmpulung pe nume Bogdan George a creat controverse în spațiul virtual după ce s-a pozat lângă mormântul soților Nicolae și Elena Ceaușescu.

Nicolae și Elena Ceaușescu, regretat și de un tânăr

Băiatul a venit în Capitală pentru a depune flori la mormântul foștilor dictatori, iar în mediul virtual le-a dedicat și un text. Pentru respectivul text, Bogdan a primit laude, dar și foarte multe critici.

Bogdan îl laudă în respectiva postare de pe Facebook pe Nicolae Ceaușescu pentru realizările pe care acesta le-a înfăptuit înainte de 1989, când a fost executat după un proces-fulger, chiar în ziua de Crăciun.

Tânărul, criticat de internauți

„Dragii noștri creștini români s-au bucurat atât de tare în Ziua de Crăciun când au fost executați ca niște câini doi oameni ce și-au iubit Țara. Asta e răsplata că a adus Datoria Țării la Zero? Asta e răsplata că a făcut Drumuri? Și nici măcar o uliță nu îi poartă numele!”, a scris Bogdan George, scrie informare24.com.

„A făcut blocuri în care să stea Romanul și să nu ducă lipsa de locuință. Acum tot în blocuriile de pe vremea lui stați. Romanul se vaită că munca era obligatorie. A adunat boschetarii de pe stradă că nu le plăceau munca. Acum vă văitați că nu aveți unde munci. Erați supărați că faceți prea mulți copiii. Acum nu mai putem fiindcă nu ai cu ce îi crește”, a mai scris tânărul.

„Au interzis avorturiile acest Ateu fiindcă creștinii și-o trăgeau că iepurii și nu știau cum să scape de copii. Se vaită românul că nu poate pleca în Străinătate. Acum acei bucuroși de asasinarea lui Ceaușescu își plâng copiii ce le pleacă în Străinătate. Rămân satele și orașele goale”, a mai scris băiatul din Câmpulung.

„Era un sistem dictatorial…..mulți au stat prizoneri.. dacă au ripostat, ani în temnițe. De unde nu mulți veneau înapoi…”, e unul din comentariile pe care le-a primit băiatul.

„Vai de tine, băiete… nu știi prea multe.. dar tot prost ești”, i-a mai scris cineva extrem de revoltat că îi laudă pe soții Ceaușescu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×