Nicolae Botgros, prins cu amanta Anișoara Dabija: “Au o relaţie de ani buni”

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
19/09/2019, 14:23
Nicolae Botgros, prins cu amanta Anișoara Dabija: “Au o relaţie de ani buni” GALERIE FOTO
Maestrul Nicolae Botgros prins cu amanta în pat

Marele violonist Nicolae Botgros a trăit rușine mare, după ce a fost prins cu amanta în pat! Cel care i-a găsit pe cei doi amorezi a fost chiar soțul femeii, bun prieten, de altfel, cu maestrul Nicolae Botgros. Cele două familii se vizitau și erau de nedespărțit, până când Nicolae Botgros și Anișoara Dabija s-au îndrăgostit.

Maestrul Nicolae Botgros, prins cu amanta în pat

Nicolae Botgros a fost prins cu amanta în pat în urmă cu câțiva ani, dar evenimentul de-abia acum a fost făcut public. Cel care a dezvăluit toată povestea de amor a fost chiar soțul amantei.

“Ei au o relaţie de ani buni, iar în anul 2015 i-am prins împreună. Am iertat-o pe soţie atunci, pentru că avem doi copii împreună, iar pentru mine familia contează foarte mult. Chiar l-am rugat frumos şi omeneşte pe domnul Botgros să ne dea pace şi să ne lase să ne creştem copilaşii împreună. Însă, nu s-au ţinut de cuvânt. Eu vreau să uit tot. Avem 15 ani de căsătorie, am trăit, dar nu am ştiut cu cine trăiesc”, a declarat Dumitru Guşevatîi pentru publicația stiri.md.

Maestrul Nicolae Botgros prins cu amanta în pat
Maestrul Nicolae Botgros prins cu amanta în pat

Amanta l-a făcut tată pe Nicolae Botgros la 65 de ani

Anișoara Dabija a rămas a treia oară însărcinată, însă chiar atunci i-a cerut divorțul lui Dumitru Guşevatîi. Mai mult, cu puțin timp înainte să nască, solista i-a mărturisit fostului soț că fetița pe care o purta în pântece nu era a lui. Cei doi au semnat actele de divorț în martie 2018.

Maestrul Nicolae Botgros prins cu amanta în pat
Maestrul Nicolae Botgros prins cu amanta în pat

“Nici nu ştiu dacă sunt eu în măsură să vorbesc despre asta. Mai bine îi întrebaţi pe ei (n.r.: pe Anişoara Dabija şi pe Nicolae Bogros) ce s-a întâmplat. Eu sunt un om muncitor, familist şi îmi iubesc enorm copiii. (…). Adevărul e că nu am cerut eu divorţul, ci ea. Şi, totodată, mi-a cerut să-mi dau acordul în scris că nu am pretenţia ca fetiţa, pe care a născut-o, să poarte numele meu. Mi-a spus că este copilul lui Botgros”, a mai povestit Dumitru Guşevatîi, conform sursei citată mai sus.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×