Neti Sandu împlinește 61 de ani. Motivul pentru care a divorțat și pentru care nu și-a mai refăcut viața amoroasă

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
26/11/2019, 12:12
Neti Sandu împlinește 61 de ani. Motivul pentru care a divorțat și pentru care nu și-a mai refăcut viața amoroasă
Neti Sandu, la ceas aniversar. Sursa foto: kfetele.ro

Este zi de sărbătoare în marea familie Pro, întrucât Neti Sandu, una dintre cele mai îndrăgite și longevive figuri ale postului din Pache Protopopescu împlinește frumoasa vârstă de 61 de ani. Viața profesională i-a adus nenumărate satisfacții, însă când vine vorba despre dragoste, îndrăgitul astrolog poartă în suflet o mare dezamăgire. În 1995, chiar înainte de a-și face debutul pe micul ecran, s-a văzut nevoită să treacă prin neplăcuta experiență a divorțului de bărbatul care, potrivit spuselor sale, i-a fost marea iubire. De altfel, cu ceva timp în urmă, vedeta și-a deschis sufletul în fața fanilor și a vorbit cu sinceritate despre acest moment dificil.

 Neti Sandu a vorbit despre divorțul de marea sa iubire

Înainte să intru la PRO TV s-a întâmplat, cu două săptămâni înainte. Nu a fost vorba de coincidenţă, a fost vorba de mai multe elemente. Situaţia care generase asta era cauzată de un Saturn, care trebuia să încheie un lucru şi pe loc să declanşeze altul.

Mai e un lucru. Saturn încheia o etapă, iar Jupiter dădea drumul altei etape. Tocmai pentru că al treilea element intrase în joc s-a întâmplat asta, şi pe care nu îl prefiguram, de-asta astrologia e nemaipomenită, chiar dacă faci raţionamente şi calcule”, a dezvăluit Neti Sandu.

Astrologul nu și-a mai refăcut viața după divorț

Astrologul recunoaște, totuși, că nu a mai simțit nevoia de a-și reface viața sentimentală după despărțirea de fostul soț. Neti pune această decizie și pe seama faptului că și-a pierdut într-un interval relativ scurt de timp atât bunicii, cât și mama.

Am zăcut foarte mult, am suferit, am făcut eforturi să mă regenerez și să încerc să accept. Eu și sora mea ne-am născut într-o casă în care erau părinții și bunicii. Veneau foarte mulți prieteni, casa era plină și după aia au murit toți. De aceea, nu pot să-mi iau cățel sau pisică la gândul că sigur vor muri, nu mai vreau să știu că va muri cineva și nu vreau să mă mai expun la o suferință.

Pot să trăiesc cu mine și pentru alții, dar nu mai sunt capabilă să construiesc relații. Am trăit, am experimentat, e frumos, dar nu mai am putere. E o alegere. Nu, nu mi-am refăcut viața, poate și pentru că am trăit foarte aproape de sora mea cu nepoatele și tot timpul am fost ca o anexă asimilată a familiei”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×