Nepotul lui Salman Khan s-a stins din viață la doar 38 de ani! Iulia Vântur în lacrimi: „Ne-ai lăsat prea devreme”

În plină pandemie de coronavirus, Iulia Vântur trece prin momente cumplite, pentru că una dintre persoanele care i-au fost aproape încă din momentul sosirii sale în India s-a stins din viață la începutul acestei săptămâni. Este vorba despre Abdullah, nepotul lui Salman Khan și unul dintre cei mai apreciați reprezentanți ai noului val de actori de la Bollywood.

Iulia Vântur, în lacrimi după moartea nepotului lui Salman Khan

Dispariția sa fulgerătoare, la doar 38 de ani, o afectează extrem de mult pe frumoasa blondină, după cum se poate observa și din mesajul sfâșietor postat pe rețelele de socializare. „După cum spuneai, cădem, nu reușim, dar apoi ne ridicăm, ne vindecăm, depășim. Ai plecat prea devreme”, a scris fosta prezentatoare TV pe contul său de Instagram.

Abdullah avea o relație extrem de apropiată cu Salman Khan, cei doi apărând adesea împreună în fotografiile postate în mediul online. Îi unea aceeași pasiune, actoria și își doreau ca în viitorul apropiat să joace împreună într-o peliculă în care urma să fie distribuită și românca noastră.

Nu se cunosc cauzele exacte ale morții tânărului actor indian

Moartea sa prematură a șocat întreaga lume a filmului de la Bollywood, mai ales că nimeni nu știa ca tânărul actor să aibă probleme grave de sănătate. Oamenii legii au demarat o anchetă ce urmează să stabilească cu exactitate cauzele care au provocat tragedia.

Până atunci, însă, publicațiile de scandal se întrec în speculații și susțin că Abdullah ar fi suferit de diabet, dar și de afecțiuni cardiace. Se vehiculează inclusiv ideea conform căreia acesta s-ar fi numărat printre cele peste 1.000 de persoane infectate cu noul coronavirus. Chestionați pe marginea subiectului, membrii familiei au negat ipoteza, fără a oferi mai multe detalii.