Nepoata Deliei Matache, de urgență la spital! Ce a pățit micuța Jessie!

Raluca Ogaru    Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
26/09/2018, 09:17
Nepoata Deliei Matache, de urgență la spital! Ce a pățit micuța Jessie!
Nepoata Deliei Matache a fost dusa de urgenta la spital!

Nepoata Deliei Matache a ajuns de urgență la spital! Cum au văzut-o medicii în ce stare este micuța Jessie, au trecut-o imediat pe tratament.

Sora Deliei Matache, Oana Miheț, s-a speriat foarte tare, după ce a văzut că fiica ei se simte foarte rău. Oana și soțul ei, Răzvan Miheț, au încercat să o trateze acasă pe micuță, dar cum nimic nu dădea rezultate, tinerii părinți și-au luat copilul și au fugut într-un suflet la spital, pentru ca micuța Jessy să primească un consult de la un specialist.

Nepoata Deliei Matache se simte mai bine acum

Cum a văzut-0 medicul pe cea mică, i-a și pus un diagnostic trist. Fetița suferă de enterocolită, iar tratamentul a fost unul intravenos. Așadar, nepoata Deliei Matache a fost pusă imediat la perfuzii.

După ce micuța Jessie a primit tratamentul, Oana Miheț a filmat-o și a dezvăluit pe o rețea de socializare ce i s-a întâmplat. “Jessu a făcut enterocolită și ne-am internat”, a scris Oana Miheț pe una dintre imaginile urcate pe Instagram Stories. Mătușa Delia și-a vizitat nepoata în spital, unde a stat până când s-a convins că starea de sănătate a finei sale Hessie s-a îmbunătățit.

La câteva ore după ce a mărturisit ce diagnostic i-au pus medicii fetiței sale, Oana, sora Deliei, a venit cu vești bune pe Instagram Stories, unde a scris mesajul: “E mult mai bine acum, a început să mănânce cât de cât și sper ca mâine să putem pleca acasă”.

Citește și Stupoare azi-noapte la PRO TV! O concurentă şi-a arătat părţile intime la ”Supravieţuitorul”! Culmea, Delia Matache a dat-o de gol! GALERIE FOTO

Citește și A gafat sau a făcut-o intenţionat? Momentul când Delia Matache s-a aplecat şi … s-a văzut totul! Şi alte vedete au fost surprinse fără lenjerie! Galerie foto

Enterocolita este o afecțiune a tractului digestiv, din ce în ce mai frecventă, atât la adulți, cât și la copii. Aceasta este o afecțiune provocată în principal de bacterii, ciuperci sau virusuri și se transmite pe cale virala. Se manifestă în general prin diaree, vomă și crampe abdominale.

Deși de obicei nu este severă, ea poate avea însă repercusiuni grave la sugari sau bătrâni, deoarece produce deshidratare severa și dezechilibre electrolitice.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×