Nataşa Raab se plânge că e hărţuită după moartea soţului: “Oamenii sunt ciudaţi”

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
08/11/2019, 15:42
Nataşa Raab se plânge că e hărţuită după moartea soţului: “Oamenii sunt ciudaţi”
Nataşa Raab spune că este hărţuită, după moartea soţului. Sursa foto: romaniatv.ro

Nataşa Raab se plânge că e hărţuită, imediat după moartea soţului! Actrița cunoscută din mai multe reclame la iaurt a postat un mesaj care i-a tulburat pe apropiații săi. Aceasta se pare că este hărțuită de așa-zișii prieteni de pe Internet!

Nataşa Raab spune că este hărţuită, după moartea soţului

„Unele fiinţe fac rău, chiar dacă nu au nimic de câştigat din asta! Lăsaţi-mi soţul să se odihnească în pace şi pe mine cu durerea mea! Oamenii sunt ciudaţi”, a răbufnit actrița plină de supărare și amărăciune, care se simte și hărțuită, potrivit Wowbiz.

Cei care o apreciază pe actriță și înțeleg momentele dificile prin care trece au încurajat-o. „Nu-i luați în seamă pe cei răi. Dumnezeu să vă dea putere și să vă aline sufletul!!! Lumea este rea”, „Sincere condoleanțe”, „Sănătate multă, Doamna Natașa, sper să vă reveniti un pic cât de cât după această tragedie. Vă iubesc și vă îmbrățisez!”, au reacţionat amicii Nataşei Raab.

Soțul actriței a murit la 66 de ani, în urna unui cancer la vezică

Val Guţul, soţul Nataşei Raab, a murit pe 14 septembrie, de cancer la vezică. La câteva zile după deces, actrița a scris un mesaj pe Facebook. „Iertaţi-mă, dar simt ca înnebunesc dacă nu vorbesc cu voi despre el. Am rămas singură, Doamne! Soțul meu, prietenul de o viață, m-a lăsat a nimănui. Vreau să mor și eu. Avea doar 66 de ani”, a scris actriţa după decesul soţului, potrivit sursei citate.

„Îmi spunea că de foarte multe ori i-am reproşat că nu am înfiat pe cineva. El avea oricum un băiat şi ţinea foarte mult la el, dar îmi spunea: “Tu eşti copilul meu şi eu sunt copilul tău”. Întotdeauna, când se spăla pe păr, eu îi spuneam că are ochii ca nişte steluţe albastre. E băiatul meu cu steluţe albastre. Îmi pare tare rău! Despărţirile sunt nedrepte!”, a povestit actrița.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×