Nataşa Raab a fost model în tinereţe! Poze incredibile cu ea alături de Cătălin Botezatu şi Zina Dumitrescu

Raluca Ogaru   
în Reality show
15/04/2018, 23:38
Nataşa Raab a fost model în tinereţe! Poze incredibile cu ea alături de Cătălin Botezatu şi Zina Dumitrescu GALERIE FOTO

Nataşa Raab este cunoscută publicului larg după ce a jucat în celebrele reclame la produsele lactate în care o interpretează pe ”coana Chiva”. Talentul ei deosebit şi rolul pe care l-a interpretat perfect au făcut ca acest personaj să ne rămână în memorie şi să nu ne-o putem închipui altfel pe ”coana Chiva”.

Cu toate acestea, iată că Nataşa Raab, o femeie extrem de seducătoare şi acum, a fost model în tinereţe şi a pozat în ipostaze destul de senzuale (cât se permitea în anii `80) alături de alte nume mari ale vremii. Acum câţiva ani, pe vremea când Zina Dumitrescu încă mai era activă pe scena modei româneşti, Nataşa a urcat pe scenă alături de ”mama Zina” şi de Cătălin Botezatu. Şi ce este mai onorant decât atât, în acest domeniu în care multe tinere cu corp frumos se fac cunoscute?

Nu a putut scăpa de ”coana Chiva”

Rolul de ”coana Chiva” şi-a pus pecetea asupra carierei îndrăgitei actriţe şi oricât ar încerca, nu mai poate să scape de această etichetă.

“Nu mai contează ce roluri am făcut în teatru, în ce filme am jucat sau ce premii am obţinut, acum când merg pe stradă, mulţi zic «ia uite-o pe actriţa care o joacă pe Coana Chiva, curtea marţială a lactatelor»”, ne-a spus ea. A obţinut rolul acesta dintr-o întâmplare. “Eram la o probă pentru un film şi mi s-a spus că alături e un casting pentru o reclamă. Pentru că mai aveam de aşteptat cu proba am intrat acolo. Mi s-a pus un batic pe cap şi mi s-a spus să rostesc cu un pic de accent ardelenesc celebra frază de acum. Văzuseră peste 1.000 de actriţe”, a recunoscut Nataşa Raab.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×