Nașa Teodorei Becali scrie cărți de economie. Fiica lui Teia Sponte este și asistent universitar la ASE

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
19/10/2019, 15:38
Nașa Teodorei Becali scrie cărți de economie. Fiica lui Teia Sponte este și asistent universitar la ASE GALERIE FOTO
Nașa Teodorei Becali scrie cărți de economie. Sursa foto: playtech.ro

Nașa Teodorei Becali scrie cărți de economie! Fiica cea mare a lui Gigi Becali și alesul inimii ei, Mihai Mincu, au fost cununați recent de fiica lui Teia Sponte, Maria, și soțul ei. Acum, cei doi au devenit părinții spirituali ai tinerilor însurăței.

Nașa Teodorei Becali scrie cărți de economie

Fiica lui Teia Sponte, Maria, este extrem de discretă în ceea ce privește viața personală. Ea și noua ei fină sunt verișare de gradul 2, deoarece părinții lor sunt veri buni. Potrivit cancan.ro, Maria Piștalu, cum se numește fiica lui Teia Sponte după căsătorie, este asistent universitar la ASE.

Nașa Teodorei Becali a scris mai multe cărți. În 2017 a lansat “Evaluarea efectelor măsurilor de susținere a agriculturii din România finanțate din fondurile bugetare”. Un an mai târziu, alături de Iulian Negulescu, Iulia Grecu, Octav Neguriță și Andreea Drugău-Constantin, Maria Piștalu a lansat un volum ce are ca temă “Angajările la nivel global în pericol: predominanța job-urilor prost plătite. Ce presupun contractele de muncă flexibile și provocările juridice asociate”.

Nașa Teodorei Becali scrie cărți de economie
Nașa Teodorei Becali scrie cărți de economie

Fiica lui Tea Sponte este asistent universitar la ASE

Conform aceleiași surse, Niclae Piștalu, soțul Mariei, este director de marketing la o companie importantă. Acesta are un CV bohgat, în care și-a trecut și funcția de consultant senior la Knight Frank Romania, dar și de director de logistică la Cardinal Motors.

Sâmbătă, 12 octombrie, Teodora, fiica cea mare a lui Gigi Becali, s-a măritat cu Mihai Mincu. Invitații au petrecut până în zori, patronul FCSB a dansat ca în zilele bune, a plâns de emoție la discursul fiicei și a împărțit bani ospătarilor.

Latifundiarul a urcat pe scenă, a furat microfonul și a cântat căteva versuri alături de cântărețul său preferat de muzică machedonească, Pindu. Mai apoi a plâns la discursul Teodorei, când a auzit că îi mulțumește pentru viața frumoasă și educația aleasă oferită. Drept răsplată, Gigi Becali i-a oferit fiicei sale dar de nuntă suma de un milion de euro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×