Nadia Comăneci, apariţie spectaculoasă la un eveniment din Los Angeles! Divă la 58 de ani. FOTO

Daniel Scripcaru   
în Imagini de ultima ora
06/01/2020, 10:42
Nadia Comăneci, apariţie spectaculoasă la un eveniment din Los Angeles! Divă la 58 de ani. FOTO GALERIE FOTO
Nadia Comăneci, apariţie spectaculoasă la un eveniment din Los Angeles. Sursa foto: Hepta

Nadia Comăneci a făcut senzație la celebra petrecere “Gold Meets Golden”, eveniment care se desfășoară la începutul fiecărui an în Los Angeles și care îi aduce împreună pe sportivii de top americani și pe vedetele cinematografei de peste Ocean. Această petrecere precede Gala Globurilor de Aur.

Nadia Comăneci, apariţie spectaculoasă la un eveniment din Los Angeles

Zeița de la Montreal nu putea lipsi de la un eveniment unde se vorbește despre aurul din sport, fiind cea mai proeminentă campioană din istoria gimnasticii mondiale!

Ajunsă la vârsta de 58 de ani, Nadia Comăneci arată foarte bine, lucru remarcat și de toți prietenii ei virtuali, care s-au îngrămădit să-i spună cât de bine arată. Fosta gimnastă a ales să poarte la acest eveniment o salopetă de blugi care i-a pus în evidență trupul extrem de bine întreținut.

Nadia Comăneci a fost însoțită de soțul ei, Bart Conner, dar și de fiul lor, Dylan

Fosta mare gimnastă a dezvăluit în trecut că nu poate scoate exerciţiile fizice din programul ei zilnic, acesta fiind de altfel secretul cu care se menţine în formă.

Fosta sportivă, care a obținut la Jocurile Olimpice din 1976 (Montreal) prima notă 10 din istoria gimnasticii, s-a fotografiat alături de alte vedete de talie mondială, precum celebrul actor John Voight, dar a postat pe Facebook și o fotografie în care apare alături de celebra actriță Cynthia Erivo.

Ca în fiecare an, Nadia Comăneci a fost însoțită de soțul ei, Bart Conner, fost gimnast american, dublu medaliat cu aur la Jocurile Olimpice din 1984, dar și de fiul lor, Dylan Conner, în vârstă de 13 ani.

Cei doi au acceptat propunerea de a se lăsa fotografiați într-o ipostază neobișnuită, Bart pozând în timp ce stătea în mâini, cu Nadia alături, gata să-l țină în caz de nevoie. Nu a fost nevoie de intervenția Nadiei, iar momentl a fost aplaudat de invitați.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×