Nadia Comăneci, apariție de senzație la Săptămâna Modei de la New York. Fosta gimnastă a atras toate privirile cu ținuta sa FOTO

Bogdan Solomon    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
12/09/2019, 13:45
Nadia Comăneci, apariție de senzație la Săptămâna Modei de la New York. Fosta gimnastă a atras toate privirile cu ținuta sa FOTO GALERIE FOTO
Nadia Comăneci, apariție de senzație la Săptămâna Modei de la New York. Sursa foto: adevarul.ro

Nadia Comăneci a avut o nouă apariție de senzație la unul dintre cele mai prestigioase evenimente de modă desfășurate în Statele Unite ale Americii. Prezentă la New York Fashion Week, marea noastră gimnastă, cunoscută publicului larg drept Zeița de la Montreal, a defilat pe podium purtând două ținute create în scop caritabil, și a stârnit numeroase aplauze și urale din partea tuturor celor prezenți.

Nadia Comâneci a făcut senzație la Săptămâna Modei de la New York

Membră a Laureus World Sports Academy, o asociaţie care reuneşte peste 200 dintre cei mai buni sportivi din toate timpurile și care își propune să vină în întâmpinarea tinerilor aflați la început de drum, Nadia Comăneci a atras toate privirile cu silueta sa de invidiat, dar și cu ținutele deosebite pe care a ales să le prezinte. Este vorba despre o rochie argintie cu paiete şi una casual, asortată cu un trenci bej şi pălărie. Pentru apariția pe covorul roșu de la New York Fashion Week, fosta gimnastă a optat pentru un costum gri extrem de elegant, cu animal print.

La cei 57 de ani ai săi, prima sportivă care a reușit să obțină nota 10 pentru un exercițiu, la Jocurile Olimpice de la Montreal, în 1976, este într-o formă de zile mari și demonstrează acest lucru cu fiecare apariție publică. Recent, marea noastră gimnastă a făcut senzație pe o plajă, executând perfect roata, unul dintre exercițiile care i-au adus binemeritatul 10 istoric.

Nadia Comăneci a atras toate privirile pe covorul roșu. Sursa foto: adevarul.ro
Nadia Comăneci a atras toate privirile pe covorul roșu. Sursa foto: adevarul.ro

Nadia Comăneci, elogiată pe rețelele de socializare

Chiar dacă au trecut 43 de ani de la momentul în care Nadia a lăsat întreaga lume cu gura căscată, prestația sa nu va putea fi uitată niciodată. De altfel, rețelele de socializare ale Zeiței de la Montreal sunt asaltate cu mesaje din partea internauților, care nu mai contenesc cu laudele la adresa uriașei noastre sportive.

Ai fost, ești si vei rămâne idolul meu! Am urmărit Olimpiada fiind în tabară în 1976. Copiii se jucau afară și eu eram în fața televizorului, cucerită de tine și vocea regretatului Cristian Țopescu! ❤❤❤??”, „Tu vei fi întotdeauna Regina!”,respect și admirație infinită pentru fetița care a făcut țara ei, România, cunoscută în lume… Ai făcut istorie, te iubim! ? ? ?, Televizoarele erau alb negru când tu erai numărul 1 in lume, ești și vei rămâne emblema României, chiar dacă în acele timpuri (unii) au încercat să nu îți fie bine. Meritele tale și disciplina sportivă nu are cine să ți le ia, tu ești Nadia, fetița care a făcut o țară întreagă mândră în vremuri cenușii”, sunt doar câteva dintre comentariile celor care îi urmăresc activitatea în mediul online.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×