Nadia Comăneci, apariție de senzație alături de Arnold Schwarzenegger: „Asta este relația noastră” VIDEO

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
18/07/2019, 09:44
Nadia Comăneci, apariție de senzație alături de Arnold Schwarzenegger: „Asta este relația noastră” VIDEO
Nadia Comăneci și Arnold Schwarzenegger, la sala de sport. Sursa foto: Twitter Nadia Comăneci

Nadia Comăneci și Arnold Schwarzenegger au apărut într-un videoclip împreună pe rețeaua de socializare Twitter, iar imaginile au făcut înconjurul lumii. Campioana de la Montreal și celebrul actor s-au filmat și au postat imaginile pe Internet dorind să ne arate că sunt foarte buni prieteni și că îi unește în special pasiunea pentru sport.

Nadia Comăneci, la sala de sport alături de Arnold Scharzenegger

Nadia a distribuit marți, 16 iulie, un videoclip pe contul ei de Twitter, videoclip care a devenit viral. Aceasta a sărbătorit 43 de ani de la primul 10 la Montreal, iar ce mod mai frumos de a celebra există decât la sala de forță? Gimnasta l-a întâlnit pe fostul guvernator al statului California la o sală de fitness și a profitat de acest moment pentru a-l imortaliza.

„Asta este relația noastră. Eu fac toată treaba și ea primește laudele. Eu lucrez atât de mult la aparatele de fitness și devin din ce în ce mai bătrân, iar ea din ce în ce mai tânără. Asta e problema aici. Mă bucur că te-am întâlnit”, a declarat amuzat Arnold Schwarzenegger în clipul respectiv.

Nadia, povestea de după Montreal

Cert este că nici Arnold nu este străin de medalii. Fostul actor a fost Mister Universe trei ani la rând, 1968-1970. A mai fost și mister Olympia de nu mai puțin de 7 ori (970, 1971, 1972, 1973, 1974, 1975 și 1980). Performanțele lui Schwarzenegger nu se compară însă cu mare succes al româncei noastre.

Nadia a devenit steaua gimnasticii la nivel mondial la Jocurile Olimpice de Vară din iulie-august 1976 la Montreal. A devenit prima gimnastă din lume care a obținut nota 10 pe linie, adică un 10 curat. A luat trei medalii de aur la individual compus, bârnă și paralele. S-a retras din gimnastică după Jocurile Olimpice din anul 1980 din Moscova. A fost membră a Federației Române de Gimnastică între anii 1984 și 1989.

În noaptea dintre 27 spre 28 noiembrie 1989, cu câteva zile înainte de Revoluție, a trecut ilegal granița pe la maghiari, iar de atunci locuiește în Statele Unite ale Americii.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×