Un muncitor din Otopeni a căzut de pe o schelă de la 10 metri înălțime

Eduard Nicolae Popa   
în Stiri de ultima ora
02/12/2019, 18:18
Un muncitor din Otopeni a căzut de pe o schelă de la 10 metri înălțime
Un muncitor a căzut de la 10 metri în Otopeni *foto: b365.ro

O tragedie a avut loc în orașul Otopeni. Un muncitor care lucra la anveloprea unui bloc a căzut de la o înălțime de 10 metri. Chiar dacă ceilalți colegi ai bărbatului au alertat autoritățile, echipajul SMURD care a ajuns primul la fața locului nu a mai putut face nimic. Astfel, nu au putut decât să constate decesul bărbatului.

Un muncitor a murit în Otopeni după ce a căzut în gol de la 10 metri

Poliția Ilfov a anunțat că „A fost anunțat și Serviciul de Medicină Legală Ilfov, care va ridica cadavrul în vederea efectuării necropsiei. In cauză au fost informați și specialiști din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Ilfov, pentru desfășurarea de activități conform competenței”, mai arată sursa citată, pentru Mediafax.

În prezent, se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă, neluarea măsurilor legale de securitate în muncă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă. De asemenea, Inspectoratul Teritorial de Muncă Ilfov a anunțat că va demara o anchetă.

Un copil de șapte ani a căzut într-un canal în localitatea sibiană Buzd

Un caz asemănător s-a petrecut și în județul Sibiu. Astfel, un copil de șapte ani a căzut, luni, într-un canal, în Buzd. Minorul se află în aceste momente în stop cardio-respirator și hipotermie.

„SAJ Sibiu a trimis de urgență de la Mediaș la Buzd un echipaj  pentru un copil de 7 ani căzut într-un canal. O altă ambulanță cu medic de la SIBIU ce a fost trimisă la CPU Mediaș pentru a prelua un caz a fost direcționată spre Buzd tot pentru copil”, explică reprezentanții SAJ Sibiu.

Din primele informații, copilul este inconștient. La sosirea echipajelor medicale, el se afla în stop cardio – respirator și hipotermie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×