Motivul pentru care X Factor a ieșit din grila Antenei 1. Șefii postului TV au dezvăluit unde s-a rupt totul

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
19/10/2019, 17:49
Motivul pentru care X Factor a ieșit din grila Antenei 1. Șefii postului TV au dezvăluit unde s-a rupt totul GALERIE FOTO
Motivul pentru care X Factor a ieșit din grila Antenei 1. Sursa foto: romaniatv.ro

S-a aflat motivul pentru care X Factor a ieșit din grila Antenei 1! Chiar dacă boșii postului de televiziune au insistat că încă mai au licența celebrului show de talente și că acesta va reveni la Antena 1, show-ul a ieșit din grila de programe.

Motivul pentru care X Factor a ieșit din grila Antenei 1

După șapte ani, opt sezoane, nouă jurați și sute de participanți plin de talent, show-ul de televiziune s-a oprit. Ședii Antena 1 au hotărât să scoată din grila de programe X-Factor, din cauza audiențelor foarte mici pe care acesta le înregistra.

Show-ul și-a schimbat ora de difuzare, și-a schimbat ziua, ba chiar și jurații, însă indiferent de formula aleasă, aceasta se dovedea a fi una pierzătoare. În jumătate din sezoane, a fost pus chiar la bătaie directă cu Vocea României de pe Pro TV. De fiecare dată, X-Factor era depășită de Pro TV.

Motivul pentru care X Factor a ieșit din grila Antenei 1
Motivul pentru care X Factor a ieșit din grila Antenei 1. Sursa foto: antena1.ro

Emisiunea X-Factor a fost bătută de multe ori de filme date în reluare de Pro TV, cum ar fi ”Curierul”, cu Jason Strathan

Show-ul de la Antena 1 a fost întrecut chiar și de filme difuzate în reluare. Numai filmul ”Curierul”, cu bătăiosul  Jason Statham a bătut la audiență show-ul de la Antena 1 X-Factor.

Așadar, show-ul X-Factor a fost făcut istorie, chiar dacă la începutul anului conducerea Antena 1 nega informațiile aărute în paginademedia.ro.

„În urma informaţiilor apărute în data de 28.02.2019 pe site-ul paginademedia.ro cu privire la licenţa X Factor, precum si la difuzarea unui nou sezon al show-ului, informaţii preluate ulterior în spaţiul public, Antena Group doreste să facă următoarele precizări: Antena Group deţine în continuare licenţa pentru formatul X Factor si va continua producerea acestui show de divertisment. Antena Group îsi rezervă dreptul de a comunica programarea acestui format în grila postului, în conformitate cu strategia trustului”, este poziția oficială a Antenei 1.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×