Motivul pentru care o tânără din Spania a ales să fie cetățean român în Cluj! Poveste de film

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
19/03/2019, 16:06
Motivul pentru care o tânără din Spania a ales să fie cetățean român în Cluj! Poveste de film GALERIE FOTO
Tânăra din Valencia care a ales să se mute definitiv în Cluj Napoca

O tânără din Spania a ales să fie cetățean român în Cluj, iar motivul este de-a dreptul surprinzător. Povestea pare desprinsă dintr-un film de dragoste, pentru că tocmai iubirea a determinat-o să facă acest pas.

A lăsat Spania pentru România, în numele dragostei

Cluj Napoca este fără îndoială un punct al multiculturalității din țara noastră. Oameni din toate colțurile lumii vizitează acest superb oraș și nu puțini sunt cei care se hotărăsc în cele din urmă să rămână pe termen lung.

Un exemplu în acest sens este Loyola, o tânără din Valencia, care a decis să – și schimbe radical viața și să se stabilească definit pe pământ românesc. Povestea sa este pe cât de simplă, pe atât de captivantă, încă de la începuturile sale. Dragostea a adus-o pentru prima dată pe plaiurile mioritice.

Cluj Napoca este un oraș superb, simbol al multiculturalității
Cluj Napoca este un oraș superb, simbol al multiculturalității

Povestea de film a tinerei din Spania care s-a mutat în Cluj

Pe numele său, Loyola Perez Villegas Muniz, este o tânără absolventă în domeniul media, ajunsă pentru prima dată în România prin intermediul dragostei. Mai concret, iubitul său, student la Medicină, a fost motivul care a conectat-o pentru prima dată cu Clujul.

Trei ani mai târziu, Loyola se simțea deja o clujeancă veritabilă. „Iubesc Clujul, punct. Îl iubesc foarte mult. Ce îmi place cel mai mult este nivelul de multiculturalitate. Așa aș rezuma eu Clujul” , a mărturisit tânăra.

„Clujul mi-a oferit oportunitatea să evoluez din toate punctele de vedere. Deoarece vorbesc limba engleză, am fost lăsată să abordez anumite subiecte din radio, TV, presă și fotografie. Sunt multe lucruri pe care i le datorez Clujului. Chiar dacă decizia de a mă muta aici a fost evident dificilă, a fost cea mai bună decizie pe care aș fi putut să o iau. Voi fi mereu recunoscătoare Clujului pentru tot ce mi-a dăruit” , a conchis Loyola, care este mai hotărâtă ca niciodată să nu părăsească superbul oraș din România.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×