Motivul pentru care Mihaela Rădulescu nu a mai vrut să audă de Românii au Talent! A recunoscut pentru prima dată

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
20/04/2019, 16:57
Motivul pentru care Mihaela Rădulescu nu a mai vrut să audă de Românii au Talent! A recunoscut pentru prima dată
Mihaela Rădulescu a plecat din juriul Românii au Talent

Românii au Talent continuă să facă furori în fiecare seară de vineri, pentru al nouălea an consecutiv, în ciuda faptului că actualul sezon a suferit o modificare importantă în componența juriului. Mihaela Rădulescu a fost înlocuită cu Mihai Petre, însă această schimbare nu a afectat în niciun fel audiențele, dansatorul și coregraful fiind o prezență cunoscută pentru telespectatorii show-ului.

Ce spune Mihaela Rădulescu despre plecarea de la Românii au Talent

Mihaela Rădulescu nu a putut sta prea mult timp departe de lumina reflectoarelor, după ce a spus adio show-ului Românii au Talent. Îndrăgita prezentatoare TV poate fi urmărită în aceste momente în noul format al emisiunii Ferma, care a cucerit de asemenea audiențele. Întrebarea care stă însă pe buzele multora dintre fanii divei este legată de motivul pentru care a luat decizia de a  renunța la prezența în juriul concursului de talente.

Am învățat să fac alegeri care răspund corect, cel puțin în favoarea mea, la întrebarea fundamentală „de ce?. Am renunțat la „Românii au talent pentru ceva mai important pentru mine în acel moment… și în general – băiatul meu. Aveam o treabă importantă de făcut pentru el, exact în perioada în care ar fi trebuit să fiu la preselecții. Subiect închis. Când a apărut propunerea „Ferma – Un nou început!, aveam și timpul, și starea necesare pentru un astfel de proiect. M-a tentat maxim un reality show, n-am mai prezentat așa ceva. Bănuiam că va fi un proiect greu, știam că se va petrece în condiții vitrege și cu un ritm infernal de muncă, dar exact toate astea la un loc m-au făcut să-mi placă și să încerc ceva nou. Ador treaba ba asta cu ieșirea din zona de confort, cred că numai așa poți evolua, indiferent de subiect” , a dezvăluit Mihaela Rădulescu, într-un interviu acordat pentru Viva.ro.

Mihaela Rădulescu a vorbit despre motivul pentru care a plecat de la Românii au Talent
Mihaela Rădulescu a vorbit despre motivul pentru care a plecat de la Românii au Talent

Mihaela Rădulescu nu ar accepta să concureze la Ferma

După ce a văzut cum stau lucrurile în show-ul Ferma, de la Pro TV, Mihaela Rădulescu a dezvăluit că nu ar ceda locul de prezentator al emisiunii, în favoarea posturii inedite de concurent, deși spune că mereu și-a dorit să își testeze limitele.

Să concurez, nu. Să prezint, oricând. Dacă eram la început de drum în viață, da, m-ar fi tentat să fac niște demonstrații de forță sau să-mi testez niște limite. Acum nu mai e cazul, știu cine sunt și ce vreau să fac” , a declarat cunoscuta prezentatoare TV.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×