Motivul pentru care Bebe Cotimanis a plecat de la „Românii au Talent”: „A început să plângă, m-a rupt”

Mirela Apostol   
în Stiri mondene
16/11/2018, 20:43
Motivul pentru care Bebe Cotimanis a plecat de la „Românii au Talent”: „A început să plângă, m-a rupt” GALERIE FOTO
Bebe Cotimanis a devăluit motivul pentru care a plecat de la Românii au Talent

Bebe Cotimanis a dezvăluit care a fost motivul pentru care a plecat din juriul show-ului „Românii au Talent”, de la Pro TV. Actorul a fost marcat de o concurentă pe care a eliminat-o şi a cărei tristeţe l-a devastat.

Actorul a dezvăluit că nu putea să doarmă nopţile din cauză că mereu îi apărea în faţa ochilor concurenta Nicoleta şi lacrimile vărsate de aceasta când a auzit verdictul pe care Cotimanis l-a decis: „Nu mi-a părut rău, Dumnezeu le aranjează pe toate. Am avut o pățanie ușor nefericită. Când juriul decide cine rămâne dintre două persoane, tu trebuie să te hotărăști. Era o fetiță, Nicoleta Iancu. Trecând în partea finală a concursului, după prima etapă când s-a prezentat singură, primăria orașului a hotărât să-i bage în spate și o trupă de dansatori, din care doi cam beți. Mihaela sau Andra m-a întrebat pe cine aleg.

Motivul pentru care Bebe Cotimanis a plecat de la „Românii au Talent”

Iar votul meu a hotărât că ea nu merge mai departe. Fetița a început să plângă, m-a rupt. Mihaela a întrebat-o dacă-l iartă pe Bebe, ea a zis că niciodată. Nopțile mele nu au mai fost întregi, o vedeam mereu plângând. A avut legătură cu plecarea mea, am simțit o ușurare atunci. Am considerat-o extraordinară”, a povestit actorul pentru Libertatea.ro.

Bebe Cotimanis şi-a amintit apoi că s-a revăzut cu Nicoleta, concurenta cu lacrimi de crocodil, iar aceasta i-a mărturisit că l-a iertat pentru cele întâmplate şi a trecut peste moment: „Printr-o întâmplare, unul dintre concurenți a dispărut, iar Nicoleta a intrat în finală. Când eram în turneu la Turnu Severin, m-am trezit cu o puștoaică… mai bătrână cu un an. Ea era, Nicoleta. M-a iertat, înainte de spectacol. Jucam «D-ale carnavalului». A stat în sală și m-a aplaudat”.

Bebe Cotimanis, în juriul de la Românii au Talent în timp ce urmărea un concurent
Bebe Cotimanis, în juriul de la Românii au Talent
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×