Motivul pentru care Andreea Balan și George Burcea nu mai dorm împreună. Ce s-a întâmplat după ce artista a născut

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
20/02/2020, 13:50
Motivul pentru care Andreea Balan și George Burcea nu mai dorm împreună. Ce s-a întâmplat după ce artista a născut
Motivul pentru care Andreea Balan și George Burcea nu mai dorm împreună. Sursa foto: stirescu.ro

Andreea Balan și George Burcea trec printr-un moment dificil din căsnicia lor, iar gurile rele vorbesc despre un posibil divorț. Cântăreața a recunoscut că de aproape un an nu mai doarme în același pat cu soțul spu, dar motivul este altul.

Motivul pentru care Andreea Balan și George Burcea nu mai dorm împreună

Cei doi soți nu mai împart același pat de când pe lume a venit cea de-a doua fetiță a cuplului, Clara. Vedeta a avut nevoie de spațiu, mai ales că a avut prbleme serioase la nașterea micuței Clara. Medicii au fost nevoiți s-o resusciteze imediat după ce și-a strâns fiica în brațe pentru prima dată.

Vedeta a fost nevoită să treacă prin nu mai puțin de trei operații chirurgicale foarte dureroase, așa că a avut nevoie de un pat întreg doar pentru ea și pentru fetița sa cea mică. Artista a recunoscut că mama sa este cea care o ajutată foarte mult, pe timpul zilei. Noaptea însă, George Burcea doarme cu fiica sa cea mare.

”De când s-a născut Clara, 90% am dormit cu ea”

”’Eu dorm cu Clara. De când s-a născut Clara, 90% am dormit cu ea. (…) Mama nu doarme cu noi. Mama vine jumătate din zi și ne ajută.

Seara la băiță trebuie să fim acolo, să ne terminăm programul, pentru că la doi copii trebuie să fie două persoane în casă. Ella este geloasă pe Clara, dar așa am înțeles că este în orice familie cu doi copii”, a declarat Andreea Bălan, în exclusivitate, pentru viva.ro!

Informații apărute recent în presă au vorbit despre un eventual divorț între Andreea Bălan și George Burcea, iar o postare făcută de vedetă arată că zvonurile sunt destul de adevărate.

”Bărbaților le plac femeile puternice. Da. Dar doar ca să le cucerească. Nu-și doresc să trăiască alături de ele. Se zbat să le cucerească, doar ca să-și demonstreze lor și celor din jur valoarea.

Uite, frate, ce femeie capabilă mi-am tras eu! Femeile puternice sunt o provocare pentru ei. Sunt un examen. Sunt o confirmare. Doar că, după ce își fac demonstrația de forță, abdică.

Fug. Pleacă. De ce? Pentru că femeile puternice sunt obositoare. Orice ar face ele și oricum ar face, când el se reflectă în ea, se vede mărunt, nerealizat, frustrat. Pe ea o vede ca pe o scorpie carieristă și autoritară”, a scris Andreea Bălan pe reţeaua de socializare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×