Monica și Ramona Gabor mai au o soră! Ce decizie a luat Alina, după ce surorile ei au plecat în SUA

Ana Chivu   
în Stiri mondene
21/02/2019, 18:10
Monica și Ramona Gabor mai au o soră! Ce decizie a luat Alina, după ce surorile ei au plecat în SUA GALERIE FOTO
Sora Monicăi și Ramonei Gabor a ales o viață departe de camerele de filmat!

Cu toate că cele 3 surori se află în locuri diferite, au o legătură extrem de strânsă. Alina se află în România, Ramona este în Dubai, iar Monica, în Statele Unite ale Americii, unde trăiește o viață frumoasă și are o poveste superbă de dragoste cu un afacerist. De curând, fiica acesteia, Irinuca, s-a mutat alături de mama ei și de tatăl vitreg. Alina a preferat să trăiască o viață simplă și decentă, s-a căsătorit, a făcut un copil și a rămas în orașul natal, Bacău.

Din păcate, Dinu Damaschin, interlop, nu a adus multe cuvinte de bine la adresa surorii Monicăi Gabor. „Alina a suferit pentru că nu i-a fost ușor. A început să facă trotuarul în Bacău și a ajuns apoi în Italia, la produs. Acest individ, zis Calu’, care o ia de nevastă după 7 ani, a fost ‘peștele’ ei”, a declarat sursa citată.

 Alina, sora Monicăi și Ramonei Gabor, preferă să nu părăsească România!

Cele trei surori au o poveste reușită de viață. Monica, Ramona și Alina au plecat din Bacău, unde nu aveau condiții extraordinare ca acum. Monica a venit în București și și-a găsit marea iubire în Irinel Columbeanu, Ramona a ajuns și ea în Capitală și a intrat în domeniul modei și ea, iar Alina a ales o viață liniștită și s-a întors la Bacău. Cu toate că surorile ei sunt persoane publice de mulți ani de zilei, Alina a vrut să rămână discretă.

Surorile Gabor
Surorile Gabor

Nu multă lumea știe că Monica și Ramona Gabor au o soră, tocmai pentru că Alina se cam ferește să apară în poze. Aceasta nu vrea să le calce pe urme celor două surori, astfel că nu apare pe rețelele de socializare și nici nu dorește să părăseacsă România. „Surorile mele, Alina și Ramona, persoanele fără de care nu îmi pot închipui cum ar fi fost copilăria și viața mea. Sora noastră mai mare și mai înțeleaptă nu vrea să postăm poze cu ea, așa că îi acceptăm intimitatea. Voi de cine sunteți cel mai apropiați?”, a spus Monica Gabor pe o rețea de socializa.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×