Monica Pop, reacţie sfâşietoare după moartea lui Mihai Constantinescu: „Am avut speranţe”

Catalin Nae   
în Stiri de ultima ora
29/10/2019, 20:57
Monica Pop, reacţie sfâşietoare după moartea lui Mihai Constantinescu: „Am avut speranţe”
Monica Pop, reacţie sfâşietoare după moartea lui Mihai Constantinescu: "Am avut speranţe"

Vestea că Mihai Constantinescu a murit a provocat un mare şoc în lumea artistică din România. Internat de luni de zile în spital, cei dragi au sperat până în ultima clipă că acesta îşi va reveni. Una dintre cei care s-au rugat până în ultimul moment a fost şi Monica Pop, o bună prietenă a cântăreţului.

Monica Pop reacţionează după moartea lui Mihai Constantinescu

Sufocată de durere, reputatul medic oftalmolog a oferit şi o scurtă declaraţie pentru România TV. Monica Pop a spus că medicii au făcut tot posibilul pentru a-i salva viaţa acestuia. „A fost un om deosebit şi ca persoană, şi ca artist. Nu există om care să nu ştie cine e Mihai Constantinescu. Un om frumos care îşi iubea apropiaţii, vesel, nu şi-a trădat niciodată apropiaţii. Am avut speranţe, deşi erau foarte mici, le mulţumesc medicilor de la Floreasca, au făcut tot posibilul… Mihai Cosnatinescu era un om vesel, râdea din orice, o inimă bună, îi inveselea pe cei din jur, un om deosebit„, a spus Monica Pop.

Şi Marius Ţeicu, un apropiat al artistului a avut o primă reacţie după trecerea în nefiinţă a lui Constantinescu. „E un moment foarte greu, nu-mi vine să cred. Toți am sperat că se va întâmpla o minune, așa cum s-a întâmplat și cu Gabi Cotabiță. Ne știam de când eram colegi, de foarte mult timp. Am cântat împreună, el a fost solistul nostru. Ne-am dat seama de ce talent are, mergea prin toate țările, era cap de afiș. Era ca un vulcan, compunea aproape zilnic. Foarte, foarte talentat. Am cântat împreună mulți ani de zile în țară și în străinătate, am fost în multe emisiuni împreună. Mie nu-mi vine să cred. Mi-e atât de greu. S-a rupt o bucată din mine, din toată tinerețea mea, toată cariera mea”, a spus Marius Țeicu la Antena 3.

Mihai Constantinescu s-a stins după o îndelungată suferinţă

Mihai Constantinescu a murit pe 29 octombrie după mai multe luni petrecute în comă, la spitalul Floreasca. Îndrăgitul artist avea probleme cardiace şi suferise un stop cardio-respirator care l-a adus în această stare. Medicii au făcut tot posibilul pentru a-l salva.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×