Monica Pop a dezvăluit de ce va fi incinerată Cristina Țopescu: „Credea în puțini slujitori ai Bisericii”

Dan Suta   
în Stiri mondene
15/01/2020, 11:03
Monica Pop a dezvăluit de ce va fi incinerată Cristina Țopescu: „Credea în puțini slujitori ai Bisericii”
Monica Pop a dezvăluit de ce va fi Cristina Țopescu incinerată. Sursa foto: captură PRO TV

Monica Pop a dezvăluit în această dimineață la „Vorbește lumea” (PRO TV) de ce va fi incinerată Cristina Țopescu. Medicul a spus că jurnalista avea credințele ei, dar că era dezamăgită de modul în care preoții din Biserica Ortodoxă își făceau treaba.

Cristina Țopescu va fi incinerată mâine. A fost dorința ei

Monica Pop a ținut să precizeze că prezentatoarea de televiziune a cerut să fie incinerată, că a fost dorința ei, punând astfel capăt tuturor speculațiilor din ultimele zile în legătură cu acest subiect.

„Credea în foarte puțini slujitori ai Bisericii. Dorința de incinerare a fost a ei, nu a fost a nimănui altcuiva. Era extrem de deranjată de nedreptățile din Biserică”, a declarat medicul la PRO TV.

Jurnalista voia să plece în Italia

Cei care au cunoscut-o pe Cristina Țopescu își pot lua rămas bun de la ea astăzi, la ora 14:00, la Capela Cimitirului Bellu, unde va fi depus trupul neînsuflețit.

Trupul jurnalistei va fi incinerat mâine la Crematoriul Vitan Bârzești, iar cenușa acesteia ar urma să fie transportată la Oradea, acolo unde s-a născut, de altfel.

Cristina Țopescu a fost găsită moartă în seara zilei de 12 ianuarie. Vecinii acesteia au sunat la 112 pentru a semnala că nu au mai văzut-o de ceva timp. Ajunși acolo, medicii și polițiștii nu au putut face mai mult decât să constate decesul.

În ultima vreme, jurnalista plănuia să plece din România, în Italia, spunea luni aceeași Monica Pop.

„Era un om deosebit. Avea perioade când dispărea, în care voia să fie singură, pe urmă revenea în lume, ca să spun așa. Ea stătea cu cățeii ei, vorbea foarte, foarte mult despre ei, îi ajuta foarte mult. Ce aș vrea să vă spun, în premieră, este că în urmă cu circa doi ani îi intrase în cap să plece în Italia”, declarase medicul, potrivit antena3.ro.

„Să facă jurnalism acolo, pentru că știa foarte bine limba. Și chiar și-a căutat o casă acolo, împreună cu animalele. Dar, până la urmă, nu s-a întâmplat așa ceva. A încercat și cu politica și mi-am adus aminte, după o noapte de gânduri, că ea era de dreapta, dar a intrat în politică pe stânga”, a mai spus Pop.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×