Monica Hill, iubita lui Cătălin Botezatu, surpriză pentru fani de Valentine’s Day! Cum s-a fotografiat

în Stiri mondene
14/02/2019, 09:22
Monica Hill, iubita lui Cătălin Botezatu, surpriză pentru fani de Valentine’s Day! Cum s-a fotografiat GALERIE FOTO

Monica Hill, iubita lui Cătălin Botezatu a adunat mulți fani în puținul timp de când a apărut în fața publicului. Bruneta încearcă de fiecare dată să îi uimească, lucru care a ieșit fără dar și poate de această dată.

Modelul a îmbrăcat, cu ocazia de Valentine’s Day, un costum cat woman care ar pune orice bărbat pe jar. Vă reamintim că  tânăra a ajuns recent de urgență pe mâna medicilor, aceștia descoperindu-i fetei un chist ovarian.

Monica Hill, iubita lui Cătălin Botezatu, surpriză pentru fani de  Valentine’s Day

„Da, chiar am fost la mai mulţi doctori, am avut nevoie de mai multe opinii legate de problema aceasta. Am avut multe simptome şi chiar m-am simţit foarte rău, nu am ieşit o săptămână din casă… Nu, nu este o operaţie care durează foarte mult şi nici internată nu o să fiu nevoită să stau mai mult de două zile. Este o recuperare uşoară.

Monica Hill, iubita lui Cătălin Botezatu, surpriză pentru fani de Valentine’s Day! Cum s-a fotografiat
Modelul a îmbrăcat, cu ocazia de Valentine’s Day, un costum cat woman

În două săptămâni aş putea să-mi reiau activităţile zilnice. Cred că va fi de 0,5 – 1 centimentru cicatricea şi va dispărea foarte repede. Sunt foarte bine acum, cel puţin din punct de vedere psihic, am mulţi prieteni care mă susţin”, a declarat Monica Hill pentru spynews.ro.

Monica Hill, iubita lui Cătălin Botezatu, surpriză pentru fani de Valentine’s Day! Cum s-a fotografiat
Zvonurile cum că cei doi formează un cuplu au început în vara anului trecut

Monica Hill, care a apărut și în anturajul DJ-ului Silviu Andrei, este o prezență care nu te poate lăsa indiferent. Fata a reprezentat România la a 46-a ediție a concursului Miss Intercontinental, desfășurat în Egipt, la Hurghada. Cea despre care s-a zvonit, din vara anului trecut, că ar forma un cuplu cu celebrul designer și-a început cariera de model de la vârsta de 12 ani, reușind să lucreze în prezent cu mulți creatori de modă cunoscuți. Iar, pe lângă Botezatu, a mai colaborat cu Romanița Iovan, George Hojbotă, dar și cu agenții de fashion din străinătatea, în Italia și Grecia.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×