Monica Hill, iubita lui Cătălin Botezatu, suferă de o afecțiune gravă la ochi. În ce stadiu e acum

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
24/02/2019, 11:27
Monica Hill, iubita lui Cătălin Botezatu, suferă de o afecțiune gravă la ochi. În ce stadiu e acum GALERIE FOTO
Monica Hill, despre care se spune că ar fi iubita lui Cătălin Botezatu, suferă de o afecțiune gravă la ochi

Monica Hill, cea despre care se spune că ar fi iubita creatorului de modă Cătălin Botezatu, are probleme grave de sănătate. Modelul suferă de o afecțiune gravă la ochi și a fost internată la domiciuliu. Despre momentul delicat prin care trece a vorbit chiar aceasta, într-un interviu pentru Antena Stars.

”Am făcut o infecție la ochi care de 10 zile nu imi trece. Pur și simplu, mi s-a umflat ochiul, am făcut și hemoragie internă, cred că subconjunctivală, ceva de genul se numea.

Monica Hill, cea despre care se spune că ar fi iubita lui Cătălin Botezatu, suferă de o afecțiune gravă la ochi

A început să mă doară foarte rău și mi s-a umflat foarte, foarte rău, la modul că arătam de parcă eram bătută.(…)A fost doar la un ochi, dar din cauza tratamentului necorespunzător mi s-a infectat și celălalt ochi.

Monica Hill, iubita lui Cătălin Botezatu, suferă de o afecțiune gravă la ochi. În ce stadiu e acum
Modelul suferă de o afecțiune gravă la ochi și a fost internată la domiciuliu

Medicii mi-au recomandat 7 zile cu antibiotic, mi-au dat ceva antibiotic, un fel de unguent și ceva, picături, dar, din contră, nu a trecut, mi se pare că s-a agravat și mai rău și, cu toate că luam tratamentul corespunzător, mi-a apărut infecția și la celălalt ochi. Din fericire, acum am primit un tratament pe care l-am început ieri”, a povestit Monica Hill.

Monica Hill, iubita lui Cătălin Botezatu, suferă de o afecțiune gravă la ochi. În ce stadiu e acum
Cea despre care se spune că ar fi iubita creatorului de modă Cătălin Botezatu, este internată la domiciuliu

Întrebată ce legătură are această situație cu Cristina Ich, modelul a declarată că: ”și ea a avut aceeași problemă, din păcate. Chiar mi-e ciudă că nu am întrebat-o mult mai repede! A ajuns tratamentul de la ea, mi l-a trimis și chiar văd rezultate, adică cel puțin ochiul stâng, cel care s-a infectat anterior, începe să se retragă, nu mai simt nici durere, nici nimic”, a declarat Monica Hill.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×