Monica Gabor, jignită în ultimul hal de Dan Chișu!

in Stiri mondene
21/04/2018, 15:33
Monica Gabor, jignită în ultimul hal de Dan Chișu!
Monica Gabor, jignita de Dan Chisu, dupa ce a fost declarata cea mai sexy femeie din lume!

Monica Gabor, votată cea mai sexy femeie din lume! Se întâmpla în 2006, când o revistă a plasat-o pe moldoveancă pe primul loc, înaintea multor vedete de talie internațională, precum Pamela Anderson, Nicole Kidman și chiar Gisele Bundchen!

Tot atunci, Monica Gabor a fost jignită grav de Dan Chișu, fostul iubit al Mihaelei Rădulescu, care s-a arătat clar nemulțumit de votanții în urma cărora a fost întocmit dubiosul clasament.

Monica Gabor, jignită de Dan Chișu, dar iubită de fanii ei

“Serios că ea e prima în top? Deci e exact ca la vot! Poporul ăsta îşi merită soarta. Cred că Monica Gabor a câștigat locul întâi pentru că a fost mediatizată intens. Omul vede la televizor, citește ziare, e usor influențabil și votează”a declarat Dan Chişu pentru Evenimentul Zilei, acesta fiind convins că rezultatul votului s-a datorat, în cea mai mare măsură, mediatizării excesive a Monicăi Gabor.

Ştirea MOMENTULUI

FATA celei mai batrane mame din România a şocat Internetul! Cum s-a pozat ELIZA ILIESCU! A ajuns de nerecunoscut

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.