Monica Gabor, decizie importantă pentru Irinuca! Viața micuței se poate schimba radical!

Oana Andreescu   
în Poze haioase
10/05/2018, 15:29
Monica Gabor, decizie importantă pentru Irinuca! Viața micuței se poate schimba radical! GALERIE FOTO
Monica Gabor, decizia care ar putea schimba viața Irinucăi Columbeanu

Monica Gabor vrea să ia o decizie importantă care ar putea schimba radical viața pe care o duce fiica ei, Irinuca! Stabilită în State de mai mulți ani, Monica Gabor pare că acum simte din ce în ce mai tare nevoia de petrece mai mult timp cu micuța ei. Fostul model s-a mai gândit și în trecut să o aducă pe Irina în S.U.A. definitiv, dar mutarea copilei nu a fost posibilă.

„Aici se simte acasă şi simte că are o familie. Irina îl numeşte pe Pink „daddy”, deşi eu niciodată nu i-am spus să îi spună aşa, nu mi-aş permite, pentru că îl respect pe tatăl Irinei. Totuşi, la ea a venit în mod natural şi e foarte ataşată de Pink şi vrea să se mute aici, pentru că vrea o mamă, un tată, un frate… Deocamdată, ne vom revedea în vacanţă, în iulie”, a declarat Monica Gabor pentru Ok Magazine, în cadrul unui interviu şi pictorial realizat în exclusivitate.

 

Monica Gabor, decizia care ar putea să-i schimbe viața Irinucăi Columbeanu!

Decizia pe care Monica Gabor a luat-o, arată că vedeta are planuri mari pentru fiica ei. Însă, asta nu înseamnă că mutarea se va realiza prea curând. În prezent, Irina Columbeanu se află în custodia tatălui, Irinel Columbeanu. Celebrul fotomodel a renunțat la custodia fetiței în 2013. Recent si sora Monicăi, Ramona Gabor, s-a mutat în Statele Unite unde vânează celebritatea.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×