Monica Gabor a fost ofertată să o înlocuiască pe Mihaela Rădulescu, la TV! Ce decizie a luat fosta soție a lui Columbeanu

Claudiu Ilie   
în Monica Gabor
09/08/2018, 15:09
Monica Gabor a fost ofertată să o înlocuiască pe Mihaela Rădulescu, la TV! Ce decizie a luat fosta soție a lui Columbeanu GALERIE FOTO
Monica Gabor, ofertata sa preia emisiunea Mihaelei Radulescu

Monica Gabor a fost la un pas s-o înlocuiască pe Mihaela Rădulescu la o emisiune de televiziune! Informația vine chiar de la fosta ”scorpie de la Izvorani”, care a acordat recent un interviu.

Fostul manechin a făcut declarații surprinzătoare despre viața dinainte de separarea de afaceristul de la Izvorani, dar și despre faptul că a fost ofertată să o înlocuiască pe Mihaela Rădulescu la o emisiune TV.

Monica Gabor a refuzat să preia emisiunea de la Antena 1 prezentată de Mihaela Rădulescu și a plecat în SUA

Interviul oferit zilele trecute de Monica Gabor jurnaliștilor de la okmagazine.ro a fost filmat chiar în conacul în care locuiește în Los Angeles împreună cu miliardarul chinez Mr. Pink. Frumoasa româncă a mărturisit că e mândră pentru alegerea făcută în urmă cu aproape un deceniu, aceea de a pleca din România. Fix în aceeași perioadă, Monica Gabor spune că era în tratative cu conducerea Antenei 1 pentru a prelua emisiunea ”Duminica in familie”, moderată de Mihaela Rădulescu, care alesese însă să se mute în Monaco.

În timp ce se gândea dacă să accepte provocarea de a intra în lumea televiziunii, Monica Gabor plănuia în secret, conform mărturiilor sale, să se mute în America. Planul inițial îl cuprindea însă și pe fostul soț, Irinel Columbeanu, dar și pe fiica lor, Irina, împreună cu mama Monicăi Gabor. Planurile i-au fost date peste cap, dar ea tot s-a mutat în Statele Unite ale Americii.

“Sunt mândră de mine, pentru că am avut curajul să plec din România într-un moment în care aveam toate șansele din lume. Chiar înainte să plec eram în discuții cu Antena 1 să prezint emisiunea «Duminica în familie», pentru că Mihaela Rădulescu se mutase la Monaco. Și eu trebuia să fiu următoarea care să prezinte «Duminica în familie». Dar eu, între timp, în mod secret, cu tatăl Irinei și cu Irina, și cu mama, ne făceam planuri să ne mutăm în America.

Pentru că voiam să opresc viața pe care o aveam, pentru că nu mai eram fericită, pentru că cred, personal, că nu-s făcută să fiu persoană publică, pentru că atunci când ești persoană publică nu se scriu doar lucruri pozitive și sunt foarte sensibilă și mă afectează. Pentru mine, dacă vrei să faci o schimbare, o faci ca lumea, te muți în altă țară, de exemplu. Eu am renunțat la viața mea de acolo și multă lume nu a înțeles de ce, mai ales prietenii mei de acolo…

Presiunea era atât de mare, încât credeam că nu o să mai rezista foarte mult… Mr. Pink este o persoană care este respectată, dar totuși nu suntem cunoscuți și lumea nu ne recunoaște pe stradă. Toți care ne recunosc sunt prieteni cu noi, nu suntem… Putem să mergem la un supermarket și nimeni nu ne bagă în seamă, suntem ok. Nu ne stresează”, a povestit Monica Gabor în interviul video acordat pentru okmagazine.ro.

Fosta soție a lui irinel Columbeanu are o relație de ani buni cu milionarul chinez Mr. Pink, însă se pare că cei doi nu au planuri de căsătorie sau maternitate! Monica Gabor a spus însă cu ceva timp în urmă că iubitul ei milionar vrea să vină în România, ba, mai mult, să facă și afaceri pe plaiurile mioritice.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×