Monica Bârlădeanu, decolteu de infarct, în serialul Vlad de la PRO TV! Ce rol va avea

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
24/03/2019, 14:32
Monica Bârlădeanu, decolteu de infarct, în serialul Vlad de la PRO TV! Ce rol va avea GALERIE FOTO
Monica Barladeanu va juca in serialul Vlad

Serialul Vlad, de la Pro TV, se umple de femei frumoase, după ce și Monica Bârlădeanu se alătură echipei! Frumoasa Monica Bârlădeanu o va interpreta pe Carla Dumitrache, o femeie fatală, care va interveni în căsnicia familiei Dragomir!

Monica Barladeanu va juca în serialul Vlad

Frumoasa Carla Dumitrache îl va vrăji pe Ștefan, rol interpretat de actorul Andrei Aradits, însă acesta se va lăsa greu prins în mrejele sale, deoarece își iubește obsesiv soția, pe Eliza, interpretată de Olimpia Melinte. Totuși, Ștefan se pare că va ica victimă decolteului absolut ispititor al Carlei.

Noul personaj apare de fapt pentru continuarea planului de răzbunare pus la cale de Vlad, rol interpretat de actorul Adrian Nartea. Rolul îi vine ca o mânușă frumoasei Monica Bărlădeanu, care se bucură că poate fi frumoasă și pe micile ecrane.

Monica Barladeanu serialul Vlad
Monica Barladeanu va avea un rol de cuceritoare in serialul Vlad

Rolul din serialul Vlad îi place Monicăi Bârlădeanu. „Pot să port o rochie, un decolteu”

“Serialul «Vlad» a fost o experienţă, şi pentru noi, şi pe platourile de filmare, şi în spatele camerelor, absolut fabuloasă, pentru că ne-am unit foarte frumos, am găsit foarte mulţi oameni cu care ne potrivim, pur şi simplu.

Eu nu am jucat niciodată o femeie frumoasă. În sfârșit, pot să fiu eu… pot să port o rochie, un decolteu. Carla este mult mai exuberantă și mai generoasă cu expunerea, dar m-am bucurat că nu mai trebuie să mă mai pocesc în vreun fel, cu șuvițe prost făcute sau cu păr creț sau cu niște rochii-sac.

Vlad, știind setul de abilități de care dispun, mă antamează într-o misiune foarte delicată, care la un moment dat devine complicată. Sunt o armă pe care Vlad o folosește, dar o armă cu mustrări de conștiință la un moment dat. Eu sunt șahul la rege, sunt atac la regină, fac tot felul de lucruri. Sunt falanga finală care ajută să se întâmple niște lucruri”, spune Monica Bârlădeanu despre rolul ei.

Monica Bârlădeanu, în vârstă de 40 de ani, a mai jucat și în celebrul serial „Lost”, dar și în „Nip/Tuck”. Serialul Vlad este realizat după producția turcească Ezel, pe care postul de televiziune Pro TV a cumpărat-o, va avea 13 episoade și va fi difuzat în fiecare seară de luni, de la 20.30.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×