Monica Anghel a căzut de pe cal. Fața cântăreței, plină de răni. Primele mărturisiri după incident

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
26/08/2019, 11:52
Monica Anghel a căzut de pe cal. Fața cântăreței, plină de răni. Primele mărturisiri după incident
Cântăreața are nevoie de recuperare. Sursa foto: ciao.ro

Monica Anghel a avut parte de o experiență mai puțin plăcută după ce a mers la călărit. Vedeta, pasionată de echitație, a ieșit la plimbare cu calul unui prieten și, la un moment dat, s-a dezechilibrat și a căzut. Artista are fața plină de răni. Cu buzele umflate și cu cicatrici, vedeta s-a fotografiat și a povestit prin ce a trecut cu o maximă normalitate, fără să facă o dramă.

Monica Anghel, cu fața în reparații după ce a căzut de pe cal

Aceasta a spus că după ce i se vor vindeca rănile va urca din nou pe cal. Vedeta a mai dezvăluit recent că are permis să tracteze remorci pentru cai și rulote, acesta fiind unul din visurile pe care îl avea de mult. Cântăreața este pasionată de cai de mai mulți ani și, cel mai probabil, nu este la prima accidentare.

„Sunt foarte ok, n-am fracturi. E perfect. Prietenul meu a achiziționat încă un cal și eu m-am dus în vizită și am încălecat și am vrut să fac o manevră nu foarte complicată, dar pe care n-am mai făcut-o, și nici nu cunoșteam calul, am vrut să săr peste un mic obstacol și am sărit doar eu”, a declarat Monica Anghel pe Antena Stars.

Monica Anghel
Așa arată Monica Anghel după incident. Sursa foto: Instagram Monica Anghel

„Problema este că eram fără instructorul meu”

„Problema este că eram fără instructorul meu și de aceea s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Apropo de buza umflată, cred că mi-a sta bine să am acid hialuronic. Normal că mă urc din nou pe cal, dar doar cu instructorul”, a mai spus solista.

Monica are parte de cei mai buni instructori. De mai bine de 9 ani de zile, cântăreața este antrenată și îndrumată de Nelu Secheli, iar de aproape un an a început să facă și acrobații sub supravegherea maestrului Filimon Iordache.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×