Momente grele pentru Gigi Becali: „I-am pierdut în două săptămâni. Erau de vârsta mea”

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
02/01/2020, 13:19
Momente grele pentru Gigi Becali: „I-am pierdut în două săptămâni. Erau de vârsta mea”
Gigi Becali a rămas fără trei prieteni dragi. Sursa foto: hepta.ro

Gigi Becali trece prin momente grele. Trei dintre prietenii săi, de-o seamă cu el, l-au părăsit în ultimele două săptămâni, iar asta l-a îndurerat teribil de tare pe latifundiarul din Pipera.

Gigi Becali a pierdut trei oameni dragi

Patronul FCSB a avut o revelație zilele acestea și a spus că scopul lui de acum încolo nu va mai fi să adune bogății, ci să aibă grijă de el și de familia lui. În acest context a amintit de faptul că trei dintre apropiații lui au murit în ultimele două săptămâni.

„De ce să fac asta? Am trei prieteni pe care i-am pierdut în două săptămâni. Şi erau cu mine, de vârsta mea”, a declarat Becali într-un interviu la Look TV.

„Pentru ce să mă lupt?”

„Şi i-am şi pus mâna pe faţă, ca să mă conving. Ia, uite, e mort, e mort! Şi atunci pentru ce să mă lupt! Ce, le luăm cu noi în mormânt?!”, a spus afaceristul.

Gigi Becali are din nou probleme cu legea, iar de data asta susține că este foarte decis să părăsească România având în vedere că procurorii DNA nu îi mai dau pace, iar țara unde s-ar stabili fără nicio problemă e Grecia.

„La pușcărie m-au băgat. Au avut fetele mele 18 ani, n-am fost la niciuna la majorat. Acum ce vreți? Să nască fetele și să fiu la pușcărie? Așa vreți? Eu nu vreau asta. Mă duc unde sunt protejat. Ce țară mă protejează, acolo mă duc. Am fost în Grecia și m-am interesat. Am luat o firmă de avocatură, am plătit acolo”, a spus Becali recent la o conferință de presă.

„Eu plec! Nu mai sunt dispus să fie familia mea batjocorită. Mă duc într-o țară unde statul mă protejează. Pe mine, statul nu mă protejează. Nu e o Românie normală, cum zice Iohannis. Nu e normal când eu am donat bani și tu spui că i-am spălat”, a mai spus patronul FCSB.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×