Momente grele pentru Andra! Fratele său, Săndel Mihai, va fi supus unei intervenții chiurgicale

în Stiri de ultima ora
16/10/2019, 21:33
Momente grele pentru Andra! Fratele său, Săndel Mihai, va fi supus unei intervenții chiurgicale GALERIE FOTO
Andra într-o imagine alături de fratele ei și cumnată. Sursa foto - facebook

Momente grele pentru Andra! Soția lui Cătălin Măruță și întreaga familie a primit o veste deloc îmbucurătoare. Astfel, fostul jurat de la Vocea României a aflat că Săndel Mihai, fratele ei, a fost diagnosticat cu o boală care se manifestă prin dureri foarte mari. Mai mult de atât, fratele vedetei de la Pro TV a fost programat deja pentru operație de medici. Mai exact, Săndel Mihai suferă de hernie de disc, boală care a scos-o din joc la finalul anului trecut și pe Simona Halep.

Momente grele pentru Andra!

Boala este una chinuitoare și care a afectat de-a lungul timpului mulți români. Dacă Simona Halep a optat pentru odihnă, în majoritatea cazurile se merge pe ideea operației, una care este extrem de delicată. De altfel, intervenția chirurgicală l-a făcut și pe Săndel Mihai să mai amâne momentul în care va intra în sala de operații. Între timp a mers alături de soție, Aurora, în platoul emisiunii moderată de Mirela Vaida, acolo unde au discutat despre perioada viitoare.

“Ar trebui să intervină chirurgical cineva, dar noi amânăm… El suferă de o hernie de disc care îl supără de câţiva ani. Mă tot ia în braţe de aproape 30 de ani. Dar asta după un turneu lung, după 15 ore de mers cu avionul… L-am văzut că îi fuge şoldul, deviază aşa puţin…”, a mărturisit Aurora, soția artistului, în cadrul emisiunii “Acces Direct”.

Momente grele pentru Andra! Andra și familia
Andra, Cătălin Măruță și familia lui Săndel Mihai. Sursa foto – facebook

Fratele său, Săndel Mihai, va fi supus unei intervenții chiurgicale

“Boala asta te face cumva să fii tot timpul cu frică. Dorm seara, şi dimineaţa mă trezesc cu dureri de spate. Am aşa perioade câte o săptămână…”, a afirmat Săndel Mihai, fratele Andrei. De menționat că acesta este un cunoscut interpret de muzică populară şi cântă împreună cu soția lui. Aurora și partenerul ei de viață, cumnatul lui Cătălin Măruţă, sunt împreună de aproape trei decenii.

Între timp, Andra Măruţă se pregăteşte intens de sezonul 10 al show-ului Românii au talent. Deși presa a scris că Andra nu va mai face parte din echipa juriului, artista a postat o imagine din timpul filmărilor și a pus punct speculațiilor.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×