Momente fierbinți la Bravo, ai stil! Cătălin Botezatu, sărutat de o concurentă

Ana Chivu   
în Stiri mondene
18/02/2019, 21:22
Momente fierbinți la Bravo, ai stil! Cătălin Botezatu, sărutat de o concurentă GALERIE FOTO
Cătălin Botezatu a fost sătrutat de o concurentă Bravo, ai stil!

Cătălin Botezatu a fost surprins cu un sărut de la o concurentă Bravo, ai stil.  Focoasa moldoveancă din Chișinău, Valeria, a făcut pasul cel mare și l-a pupat de mama focului pe juratul ce urma să-i dea verdictul. De asemenea, multe alte momente șoc s-au petrecut în gala eliminatorie din seara de 16 februarie.

Se pare că, potrivit specialiștilor, fără inspirație au rămas: Irina, Nadina, alături de Diana și Monica. Ele au fost în pericol de a părăsi competiția. Alexandra a fost una dintre participantele Bravo, ai stil care a primit cele mai mari note, de 4 și de 3.

Cătălin Botezatu, sărut în direct, la Bravo, ai stil!

Cătălin Botezatu, juratul care i-a luat locul în acest sezon controversatei Iulia Albu, surprinde din nou! După un sărut pătimaș cu Cristina Ich, acum, Valeria i-a pus capac designer-ului.  Din păcate, un nou conflic a apărut în Gala eliminatorie din ediția de pe 16 februarie! Nadina, una dintre cele mai criticate pentru felul în care se îmbracă, a fost acuzată că are stylist. Maurice, unul dintre jurați, a afirmat faptul că ultimele ținute ale acesteia l-au făcut să creadă că are contract cu un om de specialitate. „‘Una este să apelezi la niște persoane să îți împrumute haine, la un designer să îți dea o rochie și alta e să apelezi la cineva care te îmbracă pentru că ținuta asta nu este făcută niciodată în viață de tine”, i-a spus Maurice Nadinei.  ”Asta o crezi tu, Maurice’‘, a fost replica Nadinei, care a continuat să-și apere ținuta și originalitate.

Cătălin Botezatu, sărutat de concurenta Valeria, la Bravo, ai stil!
Cătălin Botezatu, sărutat de concurenta Valeria, la Bravo, ai stil!

”Bineînețeles că eu cred asta. Sunt la al cincilea sezon de Bravo, ai stil, unu la mână. În al doilea rând, o concurentă care până acum s-a îmbrăcat nu slab, nu prost, ci făcea niște greșeli strigătoare la cer, nu poate face hodoronc-tronc peste noapte ținuta asta. Ținuta este ok, dar nu este făcută de ea. Eu nu pot să îmi pun semnătura, acordul meu, pe o ținută despre care suspectez că nu este făcută de o concurentă. Poate mă dă în judecată, mi-e și frică…’‘, a mai motivat Maurice afirmația.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×