Momente dramatice în Argentina! Un călător a leșinat la metrou și a împins o femeie pe șine. Video

în Stiri de ultima ora
17/10/2019, 16:34
Momente dramatice în Argentina! Un călător a leșinat la metrou și a împins o femeie pe șine. Video GALERIE FOTO
Clipa în care bărbatul leșină și o împinge pe femeie pe șine. Sursa foto - facebook

Momente dramatice în Argentina acolo unde o femeie a fost salvată în ultima clipă de la moarte. Aceasta se afla într-o stație de metrou din Buenos Aires și aștepta intrarea în stație a mijlocului de transport în comun. În spatele său însă, unui bărbat i s-a făcut rău, a leșinat și fără să vrea a împins-o accidental pe șine cu câteva momente înainte ca trenul să gareze. Femeia s-a lovit la cap și a rămas inconștientă pe șine, după ce a căzut.

Momente dramatice în Argentina!

Filmarea de pe camera de supraveghere surprinde desfășurare evenimentelor, începând cu momentul în care un călător leșină în stație. O lovește în cădere pe femeie și o aruncă pe șine. Călătorii aflați pe peron semnalizează disperați prezența femeii pe șine pe măsură ce trenul se apropie de stație. Mai mulți oameni s-au folosit de pungi, sacoșe sau orice altceva aveau la îndemână pentru a-i atrage atenția conductorului. Acesta a reușit să oprească metroul, iar câțiva bărbați au coborât și au ridicat-o pe femeie pe peron.

Atât bărbatul care a leșinat, cât și femeia au primit îngrijiri medicale de urgență. La fața locului au fost chemate mai multe echipaje de intervenție. Doctorii au preluat ambele victime și au încercat stabilizarea lor. După câteva minute, aceștia au luat decizia de a transporta ambii pacienți la cea mai apropiată unitate medicală. Conform primelor informații, în cazul bărbatului a fost vorba de o cădere de calciu care a dus la starea de leșin.

Acesta a plecat pe picioarele lui din spital, la doar câteva ore distanță, după ce doctorii i-au administrat mai multe injecții intravenoase. Femeia care a ajuns accidental pe șine a fost nevoită să petreacă noaptea la spital. Doctorii au vrut să o țină sub o atentă observare, deși starea ei nu era una gravă. Lovitura de la cap nu s-a dovedit a fi una periculoasă, în timp ce celelalte răni erau superficiale.

Cu toate acestea, pentru a fi siguri că nu se întâmplă nimic, medicii au internat-o. A doua zi, femeia a fost căutată la spital chiar de bărbatul care putea să o omoare. Acesta și-a cerut scuze plângând și i-a transmis că îi pare rău pentru cele întâmplate.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×