Momente dificile pentru Gabriel Cotabiță! A fost somat de Fisc să-și plătească datoriile

Ciprian Postolache   
în Stiri mondene
20/01/2019, 12:27
Momente dificile pentru Gabriel Cotabiță! A fost somat de Fisc să-și plătească datoriile GALERIE FOTO

Gabriel Cotabiță trece prin momente dificile în acest început de an! Artistul a fost somat de Fisc să achite taxele la stat. Firma prin care artistul îşi derulează afacerile din domeniul muzical, “Taktix Media SRL”, are o somaţie de la Serviciul Colectare Executare Silită Persoane Juridice din cadrul Administraţiei Sector 2 a Finanţelor Publice.

În anul 2018, Gabriel Cotabiță a fost somat de ANAF sector 2 să-şi plătească datoriile. Firma sa “Taktix Media SRL” a primit înștiințarea pe data de 8 martie 2018. “În temeiul art. 47 alin. (4) si (5) din Legea nr.207/2015 privind Codul de procedură fiscală, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, comunicăm că au fost emise acte administrative fiscale pentru următorii contribuabili”, se arată în somația colectivă pe care apare și numele firmei lui Gabriel Cotabiţă, conform wowbiz.

Gabriel Cotabiță a fost somat de Fisc să-și achite datoriile. Firma lui avea de plată 96.089 lei în 2017

Gabriel Cotabiţă a fost somat de Fisc să-şi plătească datoriile. Firma sa “Taktix Media SRL” are de achitat bani către bugetul de stat. Momentele grele din ultima vreme ale artistului s-au reflectat și în încasări, dar cântărețul a compensat cu o viață de familie reușită. Conform wowbiz, “Taktix Media SRL”, a primit, pe 8 martie 2018, o somaţie de la Serviciul Colectare Executare Silită Persoane Juridice din cadrul Administraţiei Sector 2 a Finanţelor Publice.

Gabriel Cotabiţă a fost somat de Fisc să-şi plătească datoriile, conform wowbiz

Conform datelor de la Ministerul de Finanţe, “Taktix Media SRL”, firma lui Gabriel Cotabiță, avea la finalul lui 2017, datorii de 96.089 lei. În acelaşi an, profitul net a fost de doar 67 de lei, în timp ce în 2016 s-a înregistrat o pierdere 131.788 de lei. Cel mai bun al al firmei lui Cotabiţă a fost 2015, când profitul a fost de 81.618 lei. Totuși artistul are o viață fericită, acum la mai bine de 3 ani de la accidentul vascular cerebral suferit în 2015. „Pentru mine, Alina a început să gătească. Menține o curățenie de mă enervează. Am descoperit această femeie care mă iubește. I-am zis că ar fi cazul să ne căsătorim și ea mi-a zis că credea că mi-am revenit. Este convinsă că am făcut un sacrifiu enorm că m-am căsătorit cu ea. Nici nu se pune problema de un moștenitor. Alina nu-și dorește un copil”, declara Gabriel Cotabiță în urmă cu câteva luni.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×