Momente de panică pentru Gina Pistol la Asia Express! Iubita lui Smiley a dezvăluit tot

Dan Suta   
în Stiri mondene
08/11/2019, 12:44
Momente de panică pentru Gina Pistol la Asia Express! Iubita lui Smiley a dezvăluit tot
Gina Pistol a trecut prin momente de panică la Asia Express. Sursa foto: unica.ro

Gina Pistol a trecut prin momente de panică în Filipine, acolo unde filmează pentru noul sezon Asia Express. Iubita lui Smiley a povestit prin ce a trecut pe platourile de filmare, iar aventurile prin care trec cei din producția show-ului de la Antena 1 precum și concurenții le vor rămâne în minte toată viața.

Gina Pistol își pune viața în pericol de dragul show-ului

Gina a povestit una dintre experiențele cele mai terifiante pentru ea prin care a trecut în Asia. A fost pusă de cameramani să se urce pe o balustradă, la o înălțime destul de considerabilă, iar sub ea nu era altceva decât un mare gol. Vedeta și-a dat seama după câteva minte că, practic, stă suspendată pe o balustradă peste un hău. Când și-a dat seama la ce riscuri s-a expus pentru a fi filmată cu o dronă s-a speriat nițel.

Cine credea că prezentatorii de la Asia Express nu trec prin peripeții se înșelau căci, iată, Gina are propriile ei misiuni și totul pentru ca emisiunea să iasă ca la carte, iar telespectatorii să nu aibă motive de plâns. „M-am urcat acolo şi timp de 2-3 minute n-am avut nicio problemă”, a declarat Gina pentru click.ro.

Asia Express se filmează în Filipine și Taiwan

„Apoi, brusc, am realizat la ce înălţime mă aflu, parcă am văzut tot hăul ce se întindea la picioarele mele si m-a luat panica. Am şi eu misiunile mele în Asia Express”, a continuat iubita cântărețului Smiley. Gina Pistol și partenerul ei de prezentare, Oase, câștigător al sezonului trecut alături de CRBL, au ajuns în luna octombrie în Filipine acolo unde au început filmările. Noul sezon Asia Express se va filma în două țări: Filipine, acolo unde se află deja concurenții și Taiwan. În noul sezon vor concura, printre alții, cântăreața Adda, Răzvan Fodor, chef Sorin Bontea și vloggerițele Carmen Grebenișan și Alina Ceușan.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×