Momente de panică pentru Cabral: „Avea potențial s-o ia din loc”

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
06/02/2020, 16:59
Momente de panică pentru Cabral: „Avea potențial s-o ia din loc”
Momente de panică pentru Cabral după ce casa i-a mirosit a fuml. sursa foto:wowbiz.ro

Cabral Ibacka, unul dintre cei mai îndrăgiţi prezentatori de televiziune din România a trăit momente de panică. Se poate spune că acesta a fost salvat de la moarte de către căţeii săi. Totul se putea termina foarte trist dacă omul de televiziune nu era trezit de câini după ce în casă s-a simţit miros de fum.

Momente de panică pentru Cabral Ibacka. A fost trezit din somn de câini după ce aceştia au simţit miros de fum în casă

Cabral Ibacka a povesitit pe Facebook cum era să o păţească urât de tot, dar din fericire a rămas doar cu sperietura. Omul de televiziune a fost trezit de câinii săi cu puţin timp înainte ca totul să degenereze. Câinii au simţit miros de fum de la un adaptor şi au început să latre până ce Cabral Ibacka s-a trezit din somn. Era 2 dimineaţa.

Două dimineața. Aud câinii mârâind. Nu mă trezesc de tot dar devin semiconștient. După vreo două minute Tiara Ibacka începe să latre. Întâi încet, apoi din ce în ce mai tare. Mayra și Maki mârâiau și scheunau în continuare. Evident că am sărit din pat”, a scris Cabral pe rețeaua de socializare.

Casa prezentatorului TV mirosea a fum

În casă mirosea a fum de la un adaptor ce se încinsese peste nopate. Dacă Cabral nu se trezea incendiul putea izbucni oricând. Astfel, omul de televiziune se putea cu casa în flăcări.

„Deschid ușa și simt un ușor miros de fum. Mă întorc și-mi iau telefonul, ies din nou și din hol înhaț un extinctor (avem 8 în casă.

Da, probabil sunt nebun… Ajung la câini, toți trei zbârliți. Mai fac câțiva pași și găsesc sursa mirosului de fum. Sărăcia asta de adaptor”, a spus el, alături de imaginea unui adaptor topit.

Cabral Ibacka, după acest incident care se putea termina rău, a ajus să se întrebe, pe bună dreptate de altfel, cine de cine are grijă stăpânul de câini sau este taman invers.

De reţinut, câinii lui au început să latre înainte ca detectoarele de fum să detecteze fumul şi să facă gălăgie.  „Care nu fumega destul de tare încât să pornească senzorii de fum. Dar probabil avea potențial s-o ia din loc dacă-l mai lăsam…

Ce voiam să zic… nu știu care tot repetă că noi avem grijă de câini. Când, de fapt, atunci când e nevoie… ei au grijă de noi…”, a scris Cabral.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×