Ce se întâmplă cu educatoarea din Timişoara care şi-a ucis fetiţa, în arest! Cine e singura persoană care a vizitat-o

Raluca Ogaru   
in Reality show
19/03/2018, 14:21
Ce se întâmplă cu educatoarea din Timişoara care şi-a ucis fetiţa, în arest! Cine e singura persoană care a vizitat-o GALERIE FOTO

Până acum, Oana Neţ a fost vizitată doar de o singură persoană, în arestul poliţiei. Colegele de celulă spun că femeia plânge, urlă şi îşi smulge părul din cap, vorbeşte singură şi nu înţelege cum a putut să comită o crimă atât de odioasă.

Potrivit Ştirile Kanal D, Oana Neţ spune plângând că regretă crima şi că nu îşi poate explica acele momente. Femeia a fost vizitată până acum doar de o singură persoană, mama ei. În curând, educatoarea va fi mutată la spitalul Penitenciarului Jilava, pentru a i se face anumite investigaţii de legiţtii de la IML.

Gestul educatoarei care şi-a omorât fiica de patru ani şi apoi a încercat să se sinucidă a şocat comunitatea din satul Murani (jud. Timiş), acolo unde femeia s-a născut şi a lucrat în ultimii 15 ani. Tatăl femeii spune că nici el, nici soţia lui nu au ştiut ce este în sufletul fiicei lor.

Ştirea MOMENTULUI

Răsturnare de situație. Primul dintre românii declarați morți la Genova este viu!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.