Modelul Magda Coman a divorțat de soțul ei. Modelul în scaun cu rotile a dat vestea pe Facebook

Dan Suta   
în Stiri mondene
15/11/2019, 16:48
Modelul Magda Coman a divorțat de soțul ei. Modelul în scaun cu rotile a dat vestea pe Facebook
Magda Coman a scris despre divorțul prin care a trecut. Sursa foto: libertatea.ro

Modelul Magda Coman a anunțat că a divorțat de soțul ei, tatăl copilului pe care îl au împreună. Modelul în scaun cu rotile a scris pe Facebook că se simte foarte bine după divorț și că există viață chiar și după o astfel de separare. Manechinul are un băiețel cu un bărbat italian, cu care acum va împărți custodia copilului.

Magda Coman a pus capăt relației cu bărbatul italian

Magda nu a avut nicio problemă să vorbească despre divorțul prin care a trecut. Fotomodelul spune că nu există o rețetă a succesului pentru o relație trainică ori că ea cel puțin nu a găsit-o până acum. Vedeta spune că pentru ea sintagma din biserică „până când moartea ne va despărți” o înțelege drept moartea sentimentelor, nu moartea fizică, iar în cazul ei și al soțului italian, acele sentimente au cam dispărut, chiar dacă au un copil frumos împreună.

„Niciodată nu a fost ușor să întorci foaia sau chiar să o rupi. În cele mai multe cazuri, adăugăm file noi de poveste. Însă nu e o poveste cu happy end. Să stai într-o relație toxică, să îți compromiți mintea și inima, să îți îngropi adânc sufletul și să îți anihilezi ființa nu este o afacere profitabilă pe termen lung”, a scris Magda Coman pe Facebook, scrie libertatea.ro.

Magda: „Există viață după divorț? Ooh, da!”

„Prinde curaj și închide ușa. Numai așa se pot deschide altele. Păstrează-ti credința și apasă butonul de Stop. Numai așa vei putea să te bucuri de un nou capitol. Există viață după divorț? Ooh, da! Și încă ce viață! Pentru că viața nu se termină atunci când partenerul nepotrivit dispare de lângă tine. Ea atunci începe!”, a mai scris modelul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×