Moartea tragică într-o comună dâmbovițeană: Doi soți de 80 și 83 de ani au fost găsiți morți în baie

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
12/12/2019, 09:36
Moartea tragică într-o comună dâmbovițeană: Doi soți de 80 și 83 de ani au fost găsiți morți în baie
Tragedie la Voinești, după ce doi soți au murit *foto: dbonline.ro

Tragedie în comuna Voinești din județul Dâmbovița. Doi soți cu vârste de 80, respectiv 83 de ani au fost găsiți morți în baie. Cei doi nu mai dădeau vreun semn de viață de mai bine de două zile, iar o vecină s-a dus să îi verifice.

Temerile ei s-au adeverit, după ce i-a găsit pe cei doi bătrâni prăbușiți pe podea. Deocamdată cauza morții lor este una necunoscută.

Doi soți găsiți morți de o vecină în comuna Voinești din Dâmvovița

Soții din Voinești locuiau singuri de ceva timp, după ce fata pe care o aveau a murit în urmă cu 20 de ani iar nepotul lor locuiești în Anglia. Cei doi erau însă îngrijiți de o vecină. Este vorba chiar despre femeia care a alertat autoritățile când i-a găsit pe soți întinși pe podea.

„Am venit, poarta încuiată. Ei, zic, ce s-o fi întâmplat, iar poarta încuiată?! Mi-a atras atenţia ca e becul aprins la garaj, becul ăla, ăla mi-a atras atenţia, zic, de luni n-a răspuns, e poarta incuiata, becul ăla mi-a atras atenţia, îl stingea de dimineaţă. Mergeau televizoarele, erau aprinse”, a spus femeia, pentru Pro Tv.

Apropiații soților au fost șocați când bătrânii au fost găsiți fără suflare. Ei susțin însă că totul ar fi putut porni de la faptul că cei doi își făceau focul cu soba de lemne, dar și cu un calorifer electric aflat în baie. Rudele se tem ca nu cumva să fi avut loc un scurtcircuit.

Bătrânii ar fi putut muri din cauza unui scurtcircuit

Rudă: “Au zis că au decedat electrocutaţi. Aveau un calorifer în baie cu care se încălzeau şi un instat cu gaz, pe butelie.
Reporter: “Electrocutaţi de la ce? ”
Rudă: “De la caloriferul din baie, de acolo. Nu cunoaşte nimeni, nimic. I-a găsit după două zile…”

Nici investigatorii nu sunt încă lămuriți. Ei spun că în interiorul locuinţei celor doi soţi se simţea un miros înţepător. Deocamdată medicii legişti nu ştiu dacă oamenii au murit intoxicaţi cu monoxid de carbon sau electrocutaţi. Aşteaptă rezultatul final al unor analize pe care le-au trimis către un laborator din Capitală.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×