Moartea lui Cornel Galeș, învăluită în mister. Contradicții privind ora la care văduvul Ilenei Ciuculete s-a stins din viață

Dan Suta   
în Stiri mondene
05/12/2019, 08:40
Moartea lui Cornel Galeș, învăluită în mister. Contradicții privind ora la care văduvul Ilenei Ciuculete s-a stins din viață GALERIE FOTO
Cornel Galeș a murit pe 1 decembrie. Sursa foto: antena3.ro

Moartea lui Cornel Galeș este învăluită în continuare în mister. După ce au trecut câteva zile în care nu s-a știut dacă fostul soț al Ilenei Ciuculete a murit sau nu, acum semnele de întrebare sunt în legătură cu ora exactă la care acesta s-a stins din viață.

Moartea lui Cornel Galeș, mister total

Singurele informații care au fost oferite până acum au venit din partea persoanelor care nu se află în Spania, în speță nașa și iubita bărbatului.

Cornel Galeș ar fi murit în noaptea de 1 decembrie, la ora 02:30, iar presa din Spania a scris despre un accident produs în Valencia la ora 18:00, fără a se specifica identitatea individului, deci putea să fie vorba doar despre o confuzie.

Galeș ar fi lăsat un bilet cu numărul său de telefon și a intrat pe Whatsapp în noaptea accidentului

Silviu Lepădat, unul dintre prietenii lui Galeș a declarat pentru wowbiz.ro că el știe că acesta a murit în jurul orei 02:30 și nu la ora 18 cum scria cotidianul spaniol lavanguardia.com.

„Din ceea ce știu eu, toate sursele mele, mi-au spus, clar, că sărmanul Cornel a murit în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe 1 decembrie, în jurul orei 02.30”, a spus Silviu Lăpădat pemtru Wowbiz.

Interesant este faptul că Galeș a folosit serviciul de mesagerie Whatsapp duminică dimineața, la doar două minute după producerea accidentului, adică la 02:32, lucru și mai suspicios.

E foarte probabil, de asemenea, ca Galeș să fi murit chiar în timp ce redacta un mesaj pe telefonul mobil.

Cornel Galeș se certase cu partenera lui cu care a început o viață nouă în Spania, iar publicația Ciao a scris ieri că acesta ar fi lăsat un bilet cu numărul său de telefon în bucătărie.

Mulți compară moartea lui Galeș cu cea a designerului Răzvan Ciobanu, căci există foarte multe neconcordanțe cu privire la modul în care au decedat cei doi.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×