”Moartea cu coasa”, pe o plajă din America pentru respectarea distanțării sociale 😲 – Video

Dan Suta   
în Stiri mondene
03/05/2020, 18:13
”Moartea cu coasa”, pe o plajă din America pentru respectarea distanțării sociale 😲 – Video
Moartea cu coasa a ajuns pe o plajă din Florida, SUA. Sursa foto: rt.com

Locuitorii din Florida, Statele Unite ale Americii, au fost întâmpinați de un individ îmbrăcat în haine negre, cu coasa, pe plajă, pentru a-și aminti că trebuie să respecte distanțarea socială în această perioadă și să stea cât mai mult în casă.

Moartea cu coasa pe plaja din Walton, Florida, SUA

Un activist local a vrut să îi facă pe americani să conștientizeze care este riscul inconștienței lor în expunerea la infecția cu virusul SARS-COV-2.

Daniel Uhlfelder, un activist din Walton, nu a fost de acord cu decizia guvernatorului local de a redeschide plajele pentru localnici și turiștii care mai sunt prin Florida, așa că s-a deghizat în personajul „moartea cu coasa”.

Unii dintre petrecăreții de pe plajă care au și uitat de starea de urgență din SUA și de faptul că virusul SARS-COV-2 a ucis mii de persoane s-au speriat foarte tare când l-au văzut pe individ.

Activist: „E prea devreme ca oamenii să se întoarcă pe plajă”

Acesta a intrat în direct într-un reportaj live la postul de televiziune ABC pentru a explica de ce a recurs la această metodă șocantă pentru a avertiza populația.

„Cred că trebuie să luăm măsuri ceva mai efective. E prea devreme și deloc oportun ca oamenii să se întoarcă pe plajă”, a spus Daniel în intervenția sa televizată.

„Oamenii vor suferi în cele din urmă și de asta mă aflu aici. Mi-ar fi plăcut să nu fac asta, însă nimeni altcineva nu o face”, a spus Uhlfelder, convins că prin apariția sa șocantă îi va face pe locuitorii din Florida să fie mai responsabili cu viețile lor și ale celor din jur.

În ciuda pandemiei de coronavirus, guvernatorii mai multor state americane iau treptat măsuri de revenire la viața de dinainte de carantină. Nu toată lumea este de acord cu relaxarea în America, după cum se poate vedea și în cazul tânărului care s-a dus cu coasa să sperie turiștii.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×