Moarte suspectă în Capitală! Trupul unei femei de 31 de ani, găsit într-un parc din Sectorul 6

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
14/12/2019, 11:59
Moarte suspectă în Capitală! Trupul unei femei de 31 de ani, găsit într-un parc din Sectorul 6
Femeie găsită moartă într-un parc din Capitală. Sursa foto: oradeaindirect.ro

Descoperire macabră într-un parc din Capitală! Trecătorii au observat o femeie prăbușită la pământ, la primele ore ale dimineții de sâmbătă, într-un parc din Sectorul 6. Oamenii s-au apropiat și au încercat să intre în vorbă cu femeia respectivă, dar aceasta nu le-a răspuns.

Femeie găsită moartă într-un parc din Capitală

Trecătorii au sunat imediat la 112, unde au sesizat cele constatate de ei. Au alertat imediat autoritățile care au sosit imediat la fața locului. A fost chemată și o ambulanță, însă medicii nu au putut decât să constate decesul femeii.

”Sâmbătă dimineața, în jurul orei 8:00, a fost sesizat prin apel 112 faptul că într-un parc din sectorul 6 este o femeie moartă, informează Poliția Capitalei. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Biroului Morți Suspecte – Serviciul Omoruri.

Pastile găsite în locul unde se afla cadavrul

Trupul femeii a fost ridicat și transportat la Institutul Național de Medicină Legală (INML) pentru efectuarea necropsiei. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul”, potrivit unui comunicat dat de Poliția Capitalei.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, citate de digi24.ro, femeia avea 31 de ani, iar în locul unde a fost găsită se aflau mai multe pastile, împrăștiate pe jos. Anchetatorii este posibil să ia în calcul și suicidul.

În perioada Sărbătorilor de iarnă se cunoaște faptul că numărul tentativelor de suicid cresc masiv.

Multe dintre acestea, din păcate, sunt duse până la capăt. Singurătatea este un factor principal în cazul sinuciderilor din România, după cum susțin experții.

Depresia îi afectează pe români mai mult decât în mod normal, de Sărbători. „Oamenii care se simt singuri mai ales în perioada aceasta a anului, când alţii sunt preocupaţi de sine şi de familie, de petreceri şi cumpărături, trec prin stări de deprimare care se accentuează”, a declarat psihologul Mihai Copăceanu pentru adevarul.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×