Misty, declarații la cinci ani de la despărțirea dintre Keo și Andreea Bălan: “Nu a spart nimeni nicio casă” VIDEO

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
16/09/2019, 13:37
Misty, declarații la cinci ani de la despărțirea dintre Keo și Andreea Bălan: “Nu a spart nimeni nicio casă” VIDEO GALERIE FOTO
Misty spune că nu i-a spart casa Andreei Bălan

Frumoasa Misty, nevoită să vină cu precizări, la cinci ani de la despărțirea dintre Keo și Andreea Bălan! Opinia publică a spus la vremea respectivă că ea este cea care a intervenit între Keo și Andreea Bălan. Bruneta are însă o altă variantă, despre care a vorbit acum.

Misty spune că nu i-a spart casa Andreei Bălan

În memoria publică, Misty este cea care ”i-a spart casa” Andreei Bălan, lucru care s-a văzut cel mai bine în emisiunea lui Dan Capatos de la Antena 1, când atâtmederatorul, cât și invitat permanent Cătălin Bordea, foarte buni cunoscători ai show-bizz-ului românesc au afirmat că Misty este cea care a intervenit între Keo și Andreea Bălan.

Misty a ținut să reacționeze la cele auzite, afirmând că, atunci când ea a ajuns în braţele lui Keo, acesta nu o mai iubea pe Andreea Bălan: „Asta cu «E aia care a spart casa lu’ … » e mega răsuflată! Get over it like everybody did! N-a spart nimeni nicio casă, era spartă şi terminată demult“.

Misty și Keo au o fetiță

Keo și Andreeea Bălan s-au despărțit în urmă cu cinci ani, după o relație de șase ani, iar Misty este cea care a fost găsită vinovată. Anii au trecut, iar cei trei și-au găsitfiecare drumul. Andreea Bălan s-a căsătorit recent cu George Burcea, cu care are două fetițe.

Misty a rămas cu Keo, căruia i-a dăruit recent o fetiță, pe Arya Violette. ”Cea mică nu prea vrea să doarmă seara. Doarme ziua şi seara o apucă cheful.  Naşii fetiţei sunt cei mai buni prieteni ai noştri. (…) N-am spus nimănui de sarcină. Le-am spus doar părinţilor. Norocul meu este că eram foarte slabă şi m-am lăsat de fumat, deci toată lumea asocia kilogramele în plus cu acest lucru. Am luat vreo 15-16 kilograme în plus. Am dat jos la naştere 7. (…) Keo a fost alături de mine în sala de naştere şi m-a ţinut de mână. Îmi era foarte frică. (…) Am născut prin cezariană.  O ador pe fetiţa mea. Sunt topită,” spunea Misty după ce a născut.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×