Miss Universe 2018 se decide azi! Cele mai frumoase concurente GALERIE FOTO

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
15/12/2018, 21:38
Miss Universe 2018 se decide azi! Cele mai frumoase concurente GALERIE FOTO GALERIE FOTO
Azi se decide unde va merge titlul de Miss Universe 2018!

Competiția celor mai frumoase din lume se decide azi. Cine va câștiga anul acesta titlul de Miss Universe? Se pare că în 2018 au ales mai multe concurente transgender să lupte cu frumoasele din toată lumea, de asemenea,  și femei care fac parte din populații indigene se vor întrece în concursul acerb la coroană, ceea ce face ediția de azi istorică.

Miss Universe 2018 se ține în Thailanda acum! Angela Ponce, prima concurentă trans de anul trecut, a fost cea care a spart gheața în competiția Miss. Ea a fost prima din istoria a 66 de ani de existență a renumitului show, potrivit Reuters. Aceasta a visat mereu să poată fi prezentă în el, încă de mică, urmărind competiția. „Femeile trans au fost persecutate şi şterse din istorie un timp atât de îndelungat. Eu demonstrez faptul că femeile trans pot să fie orice îşi doresc”, a scris Angela Ponce anul trecut, după ce a fost desemnată Miss Spania.

Miss Universe 2018! Lupta între frumuseți de orice gen

Miss Universe se pare că nu duce lipsă anul acesta de apariții care îți iau privirile, mai ales unele neobișnuite în istoria lui„Sunt mândră că am șansa de a folosi această platformă pentru a transmite un mesaj de includere, toleranţă şi respect faţă de comunitatea LGBT.

M-am născut într-o lume, într-o societate care nu erau cu adevărat pregătite pentru mine. Am beneficiat de sprijinul familiei, dar tot m-am confruntat cu discriminarea şi n-am avut niciun model. Atât de mulţi copii sunt discriminaţi pentru că sunt diferiţi. Este important să le spunem că au dreptul să fie cine sunt, cine doresc să fie”, a specificat tot atunci Angela Ponce, Miss Spania a anului 2017, pentru Reuters.

Concurente Miss Universe
Concurente Miss Universe

De asemenea, persoane de orice fel pot participa, cum ar fi și femeile indigene. Reprezentanta statului Panama a făcut declarații în acest sens. „Atunci când m-am înscris în concurs, am avut parte de multe critici; oamenii mă atacau pe Instagram şi în mass-media şi spuneau că eu nu ar fi trebuit să am dreptul de a concura.

Persoanele indigene deţin multe cunoştinţe tradiţionale, însă nu le sunt oferite oportunităţi Acest concurs este o platformă minunată pentru mine, ca să mă adresez lumii întregi şi să arăt că fetele indigene pot să aibă şi ele succes”, a mai spus tânăra de 25 de ani, Rosa Montezuma.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×