Misha, după divorțul de Connect-R: „Simt că nu mai fac față”

Ana Chivu   
în Poze haioase
19/10/2018, 13:07
Misha, după divorțul de Connect-R: „Simt că nu mai fac față” GALERIE FOTO
Misha crește singură fetița lui Connect-R

Misha, fosta soție a lui Connect-R, a dezvăluit în cadrul emisiunii „Vorbește Lumea”, de la PRO TV, că îi este foarte greu de una singură în creșterea fetiței. Se pare că situația de mamă singură nu i se potrivește, nefiind obișnuită să îi aibă de grijă doar ea Mayei.

Se pare că divorțul de Connect-R i-a adus mai multă agitație și tensiune în viață decât ar fi crezut înainte de pasul cel mare. Blonda a recunoscut că cei doi își spuseseră de mult adio, doar că au mai rămas o perioadă de un an de zile împreună pentru fetița pe care o au, în speranța că lucrurile vor intra pe un făgaș normal.

Misha, despre divorț: „Nu mă ajută nimeni cu fetița”

Cunoscuta cântăreață Misha s-a despărțit anul acesta de cel care i-a fost alături timp de 4 ai de zile și care i-a dăruit o fetiță. Connect-R a recunoscut pentru prima oară public în 2017 că divorțul a fost la un pas de a se înfăptui, însă au decis atunci să-și mai dea o șansă. Cu toate aceste încercări, povestea lor de dragoste nu a avut un sfârșit așa fericit. Pe 14 august 2018 au avut confirmarea oficială de divorț.

De atunci, Misha a rămas cu fetița, lucru ce a făcut-o să afirme sincer într-o emisiune că îi este enorm de greu singură. Se pare că blondina nu are niciun ajutor, iar că taăl fetei, Connect-R, este plecat destul de des, neputând să intervină. ”Nu mă ajută nimeni cu fetița. Nu mai fac față, efectiv. Mă gândesc serios să îmi iau o bonă. Mama mea mai vine din când în când, la câteva săptămâni, acum chiar o dată pe lună, dar e foarte greu, efectiv sunt epuizată.

Misha și Connect-R alături de fiica acestora, Maya
Misha și Connect-R alături de fiica acestora, Maya

Am rămas prietenă cu Relu, vorbim zilnic. Nu s-a schimbat nimic, doar că nu mai suntem un cuplu. Mayei nu a trebuit să îi explic nimic, pentru că nu s-a schimbat mai nimic, ei se vedeau rar și înainte din cazua progamului său foarte încărcat. Nu am stabilit un program de vizită, e binevenit să stea cu Maya oricând vrea el”, a declarat Misha despre situația critică în care se află cu fiica ei în cadrul emisiunii „Vorbește Lumea”, de la PRO TV.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×