Misha a rupt tăcerea după ce s-a spus că s-a împăcat cu Connect-R: “Sentimentele nu au cum să dispară”

Catalin Nae    Dan Suta   
în Stiri mondene
19/06/2019, 13:58
Misha a rupt tăcerea după ce s-a spus că s-a împăcat cu Connect-R: “Sentimentele nu au cum să dispară”
Misha și Connect-R, apropiați din nou. Sursa foto: verdict.ro

Misha a vorbit despre care este stadiul relației actuale cu Connect-R după ce cei doi au divorțat, iar presa a speculat că s-ar fi împăcat. Femeia cu care Connect-R, Ștefan Mihalache pe numele din buletin, a spus că relația cu artistul este una normală, dar că în continuare să vorbească despre asta presupune un efort uriaș, căci este un subiect sensibil pentru ea.

Misha are o relație cordială cu Connect-R

„E un subiect destul de sensibil pentru mine, chiar și acum. (…) Suntem în relații OK. În momentul în care stai atâția ani împreună cu o persoană și construiești o familie, sentimentele nu au cum să dispară de pe o zi pe alta”, spune Misha, scrie a1.ro.

Despre despărțirea dintre Misha și Ștefan s-a aflat în anul 2018, deși ea s-a produs în 2017. Zvonurile că între ei nu mai funcționau lucrurile pendulau de câteva luni în presa tabloidă până să confirme amândoi știrea. Connect-R a scris despre Misha în urmă cu un an mai detaliat pe o rețea de socializare, după ce site-urile mondene au vuit despre separarea lor.

Connect-R are numai cuvinte de laudă pentru Misha. Sursa foto: TV Mania

Cântărețul îi mulțumește Mihaelei pentru implicarea ei în creșterea copilului pe care îl au

Într-o replică postată de cântăreț pe Instagram la confirmarea despărțirii de către Misha a spus că o mamă adevărată se preocupă mai mult de copii și nu de ea însăși. Acesta a spus că o femeie care se consideră mamă nu se preocupă mai mult de ieșirile în club și că distracția rămâne pe locul doi când ai copii, spunând totodată că Mihaela este o femeie exemplară.

„Practic la finalul zilei, el, copilul tău, să fie tot ce contează pentru tine. Mulţumesc, Misha, pentru că eşti Mamă, pentru că eşti îngerul copilului nostru. Să nu înţelegeţi greşit! Eu nu sunt un soţ bun, ba din contră! În schimb Mihaela e impecabilă“, a scris Connect-R în urmă cu un an pe Instagram.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×