Misha a îmbrăcat rochia de mireasă din nou! Arată mai bine decât la nunta cu Connect-R

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
17/02/2019, 08:31
Misha a îmbrăcat rochia de mireasă din nou! Arată mai bine decât la nunta cu Connect-R GALERIE FOTO
Misha a îmbrăcat rochia de mireasă din nou!

Misha a îmbrăcat din nou rochia de mireasă, însă de această dată într-un alt context. Artista a purtat la nunta sa o rochie tip sirenă care i-a pus în valoare perfect calitățile fizice, iar acum, în cadrul unui proiect, cântăreața a purtat o rochie mult mai diafană, din dantelă, fără voal, care îi punea liniile corpului în evidență.

Apariția sa a fost răvășitoare și pentru fanii săi, toți complimentând-o în josul pozelor postate. „Frumoasă!/ Adorabilă, superbă, minunată și super frumoasă!/ Superbă!/Ești super frumoasă!/ Fată, tare faină ești!/Frumusețe rară!”, sunt câteva dintre comentariile admiratorilor ei.

Misha a îmbrăcat rochia de mireasă din nou!

De altfel, după divorț, artista s-a reinventat. Are un nou look extrem de îndrăzneț, a început să își sublinieze senzualitatea și feminitatea, este mamă 24 din 24 și lucrează pentru a reveni în topurile muzicale.

Misha a îmbrăcat rochia de mireasă din nou! Arată mai bine decât la nunta cu Connect-R
După momentul delicat din viața ei, divorțul, artista s-a reinventat

Chiar dacă după momentul delicat din viața ei nu a dat foarte multe amănunte presei legate de cum se simte, întotdeauna a afirmat că relația dintre ea și Connect-R este una mai mult decât civilizată. Mai mult, artista a declarat tot timpul că Maya, fetița celor doi, este foarte atașată de tatăl ei, pe care îl divinizează. „Suntem bine, avem o relație foarte, foarte ok. Maya este foarte atașată de tatăl ei.

Misha a îmbrăcat rochia de mireasă din nou! Arată mai bine decât la nunta cu Connect-R
Cântăreața are un nou look și nu omite să-și pună în evidență senzualitatea și trăsăturile

Părinții mei nici măcar cu gașca nu m-au lăsat să merg în vacanță, singurele vacanțe au fost cu Relu, anul ăsta nu am fost în vacanță. Am învățat multe în 2018, sunt bine, să nu dramatizăm. Sunt un om ca oricare altul. SUnt pusă pe picioare deja și simt că va fi un an foarte productiv în 2019”, a declarat Misha în cadrul unui interviu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×