Mirela Vaida s-a trezit cu contul de Instagram spart: „E posibil ca în viitor să se posteze în numele meu”

Dan Suta   
în Stiri mondene
07/10/2019, 12:21
Mirela Vaida s-a trezit cu contul de Instagram spart: „E posibil ca în viitor să se posteze în numele meu”
Mirela Vaida a rămas fără cont de Instagram. Sursa foto: spynews.ro

Prezentatoarea Mirela Vaida s-a trezit cu contul de Instagram spart în această dimineață. Vedeta Antenei 1 a primit mai multe mailuri în care era avertizată că s-a activat o alertă de securitate privind contul ei. Realizatoarea emisiunii „Acces direct” a cerut ajutorul fanilor, căci vrea să își recupereze pagina.

Mirela Vaida nu mai deține controlul contului ei de Instagram

Vedeta se teme că s-ar putea posta în numele ei și i-a atenționat pe urmăritori să nu dea curs mesajelor care vor apărea. Și alte vedete s-au mai trezit cu astfel de situații, iar hackerii cereau de multe ori bani în numele lor pentru cauza umanitare false. Vaida avea peste 250.000 de urmăritori pe contul de Instagram.

„Bună dimineaţa, ca rea a fost deja! Un “binevoitor” mi-a spart contul de instagram azinoapte şi mi-a şters toate datele, pozele, postările! Nu mai am acces la cont şi cred că l-am pierdut definitiv! Eram aproape 250.000 de prieteni acolo! E posibil ca în viitor să se posteze în numele meu diverse chestii şi să se ceară sume de bani!”, a scris Mirela Vaida, conform spynews.ro.

mirela vaida instagram
Prezentatoarea de la Antena 1 le cere fanilor să nu dea curs mesajelor care vor apărea în numele ei. Sursa foto: spynews.ro

Prezentatoarea de televiziune vrea să își recupereze pagina

„Nu am idee cum aş putea să îl recuperez! Am primit o grămadă de mailuri de la security sistem dar nu mai ştiu dacă sunt reale sau trimise tot de la hackeri. A mai trecut cineva prin asta? Ce aş mai avea de făcut? Mulţumesc mult!”, a mai spus Mirela Vaida.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×