Mirela Vaida, în finala Eurovision 2019! Ce s-a întâmplat cu burtica de gravidă?

Ana Chivu   
în Stiri mondene
17/02/2019, 22:59
Mirela Vaida, în finala Eurovision 2019! Ce s-a întâmplat cu burtica de gravidă? GALERIE FOTO
Mirela Vaida, surpriză pentru fani în alegerea vestimentației! Unde este burtica de gravidă?

Mirela Vaida și-a ales extrem de bine vestimentația pentru marea finală Eurovision România 2019, aproape că i-a făcut pe fani să se întrebe unde este burtica de gravidă. Frumoasa prezentatoare a avut o apariție de nota 10! Cu toate că este însărcinată în al treilea trimestru, a făcut un show de neuitat pe scena Eurovision.

‘Ne așteaptă încă o zi plină de repetiții pentru Finala Eurovision!!! Mâine seară voi intra cu numarul 12 în concurs!! Așa că voi avea nevoie de susținerea voastra! Mulțumesc @tudorbostinapentru surpriza de mai jos!”, a fost mesajul cântăreței pe un site de socializare, înainte de marea finală.

Mirela Vaida, apariție la Eurovision cu semne de întrebare! Cum și-a acoperit sarcina?

Mirela Vaida a găsit rețeta perfetcă! Frumoasa cântăreață a purtat în seara cea mare o rochie albastră care îi acoperea foarte bine sarcina, dar care îi lăsa totuși la vedere feminitate. „Am vreo trei porecle: Doamna Vaida, mama Vaida (că nu mă mai opresc, sunt mereu cu burta la gură) și Queen V (asta îmi place!). Le-am dat apă la moară că am falsat ultima notă! Corect, am falsat! Trebuie să fiu țais în finală, altfel mă linșează, a mărturisit aceasta după semifinala Eurovision România 2019. Mirela Vaida a participat la Eurovision pentru a doua oară, însă de această dată a fost pe scenă alături și de alt suflet, căci prezentatoarea de televiziune este însărcinată în 8 luni. Cu toate acestea, nimic nu i-a stat în cale pentru a avea o reprezentație minunată, de altfel și foarte apreciată de public. Vedeta a ales piesa „Underground„ și, în cadrul unui interviu pentru Click! a și motivat alegerea.

Mirela Vaida la Eurovision 2019
Mirela Vaida la Eurovision 2019

„Am ales piesa “Underground” dintre mai multe piese pe care le-am ascultat, negândindu-mă dacă e sau nu piesă pentru Eurovision! Am ales cu instinctul, cu inima, cu urechea! Este o piesă de stare, o poveste despre suferința în iubire și despre speranță, puterea de a o lua de la capăt, mai sensibil și, totuși, mai puternic! Sunt, mai degrabă, o artistă dramatică, predispusă la visare, iar piesele lirice, sau ușor mai triste, să zicem, mă atrag mai mult decât cele vesele, de show! Deși sunt un om care iubește viața, verva, vorba multă, lumea multă! Mi-a plăcut Undeground pentru că e o piesă despre putere și sperantă (Somebody save me, somebody take my frozen heart and set me free, I’m ready to be found….), deși mesajul e sfâșâietor (you pull me underground, under the debris). Cred în puterea iubirii și într-un nou început”, a declarat artista cu privire la piesă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×