Mirela Vaida a reacționat după finala Eurovision România! Ce a enervat-o

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
18/02/2019, 15:26
Mirela Vaida a reacționat după finala Eurovision România! Ce a enervat-o
Mirela Vaida, nemulțumiri după finala Eurovision România

Scandal pe scena de la Eurovision România 2019. Mirela Vaida a reacționat dur după încheierea evenimentului în urma căreia a fost ales reprezentantul României la concursul internațional ce va avea loc la Tel Aviv.

Mirela Vaida, cântăreața însărcinată în opt luni, și-a exprimat nemulțumirile în urma finalei selecției naționale Eurovision, desfășurată duminică seara, pe scena Sălii Polivalente din Capitală. Vedeta a afirmat că au existat unele probleme în ceea ce privește sistemul de vot. Cu toate acestea, a ținut să transmită mulțumiri tuturor celor care s-au implicat în reprezentația cântecului său, „Underground”, mai ales că se află în ultimul trimestru al sarcinii.

Mirela Vaida, nemulțumită de rezultatul finalei Eurovision România

Deși în scurt timp va deveni mămică pentru a treia oară, Mirela Vaida încă urcă pe scenă. Cântăreața le-a oferit fanilor o reprezentație inedită pe scena finalei naționale Eurovision , unde a interpretat melodia „Underground”.  La finalul competiției, artista s-a arătat revoltată, invocând existența anumitor probleme la sistemul de vot.  „A trebuit sa trimit 3 sms-uri la 1264 cu nr 12, ca sa primesc confirmarea ca am votat… Altii au primit mesaj ca televotingul e inchis.. Speachless…Eurovision!” , a scris Mirela Vaida pe pagina de Facebook. Mesajul său nu a rămas fără ecou, însă. Fanii au reacționat imediat la postarea artistei: „Am primit confirmarea, acum imi inghit emotiile. Sper sa fiti no.1 dar ar fi bine sa schimbati rochia, modelul ales nu va avantajeaza, ori putin mai lunga, ori modificati pozitia picioarelor in timpul cantecului, ceva este extrem de neplacut din spatele ecranului. Cand veti revedea filmarea s-ar putea sa imi dati dreptate. Tin pumnii stransi!” .

Mirela Vaida acuză sistemul de vot de la Eurovision
Mirela Vaida acuză sistemul de vot de la Eurovision

Mulțumesc Michael James Down că ai avut încredere în mine atunci când m-ai ales să îți cant piesă!! Nimic din ce fac nu ar avea rezultate dacă, însă, nu aș avea alături de mine, necondiționat, cald și generos, publicul care m-a copleșit întotdeauna cu susținerea, mesajele și empatia pe care mi-a transmis-o!! Va mulțumesc din tot sufletul pentru această experiență!!! Mi-a plăcut la nebunie!! De mâine mă întorc la ale mele: merg să cumpăr landou pentru bebe 3 și încep pregătirile!  Până atunci felicit câștigătoarea și o susțin pentru că ea va reprezenta România! Hai, Ester!!!  Să aveți o zi excelență!!!  Va îmbrățișez cu dragoste!!” , a mai scris Mirela Vaida în postarea sa.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×